Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Benedenberg. Meer dan 25 jaar expertise!

Benedenberg Latex Spuiten

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten met compressor in Zuidbroek, Kadijk, Bergambacht, De Hoek, Koolwijk, Bergstoep, Benedenheul, Tussenlanen, Benedenkerk, Berkenwoude en bij u inBenedenberg?

Voordelig Latex Spuiten Benedenberg. Meer dan 25 jaar Ervaring

Goedkoop latex spuiten.

Wie een prijs gaat vragen bij de diverse ondernemers zal tot de uitkomst komen dat de tarieven nogal kunnen verschillen, het ene bedrijf. Deze verschillen in prijzen lijken vreemd doch zijn volkomen gewoon. Het begint bij de latex. Er zit natuurlijk altijd een kwaliteitsverschil in, een liter latex van de vakschilder is over het algemeen duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld praxis. Ga ten alle tijden voor een goede kwaliteit latex, doch let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Vraag dan ook altijd om informatie wat betreft de kwaliteit van de latex.

Wanden en muren spuiten met latex

Een groot voordeel van latex is dat het bij de meeste ondergronden perfect is om op te kunnen spuiten. Behang, gipsplaten, steen, het is stuk voor stuk heel gemakkelijk. Het allerbeste en beste effect verkrijg je door te spuiten over glad stuc. Er blijft bij latex spuiten geen enkel structuur achter, bijgevolg verkrijg je een superglad en vlak resultaat zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, Als de onderlaag niet netjes en helemaal egaal is ga je dat door de latex verf heen zien. Wie besluit van tevoren eerst de muur glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter resultaat verkrijgen.

Meer informatie over latex spuiten bij u in Benedenberg? Meer informatie over Benedenberg.

Contact +31 10 310 5035

De beste verfspuiten

Er zijn verschillende type verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. Airless spuiten heeft zeker als voordeel dat de latex veel verfijnder op de wand of plafond wordt gespoten. Dit zorgt voor een gladder effect. Een latexverf spuit die op lucht werkt kan ervoor zorgen dat er kleine korreltjes gaan komen, het lijkt dan net of er is gespoten met een kleine korrel. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, daarbij wordt bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste effect te verkrijgen is het beste om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler dan als je een latex roller gaat gebruiken. Je ziet geen strepen of enig onregelmatigheid meer. Verder zorgt het voor een grote kostenbesparing, een plafond spuiten werkt een stuk sneller dan met de roller. Natuurlijk ook heb je de keuze uit verschillende kleurencombinaties, voordeel is dat je niet vast zit aan kleuren die in een blik zitten. Gewoon de de kleur gemakkelijk, op maat laten maken, De enige verschillen die er kunnen zijn is dat je een iets ander resultaat in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Vraag een vrijblijvende offerte voor latex spuiten plafond.