Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Baanhoek. Meer dan 25 jaar expertise!

Baanhoek Goedkoop Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over prijs latex spuiten in Matena, Oosteind, Sliedrecht, Wijngaarden, Papendrecht, Westeind, Dordrecht, Kop van ’t Land, Dubbeldam, Oudendijk en bij u inBaanhoek?

Goedkoop Latex Spuiten Baanhoek.

Is latex verf spuiten goedkoper?

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen maar al te vaak ver uit elkaar, het ene bedrijf. Deze verschillen in prijs lijken vreemd maar zijn alleszins gewoon. Het verschil zit onder andere in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij een bedrijf koopt of bij een bouwmarkt is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Ga ten alle tijden voor de allerbeste kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden eenvoudig te onderhouden zijn na afloop. De vakschilder kan je meer informatie geven over de kenmerken en prijzen van de diverse soorten latex.

Tips over wanden en muren spuiten met latex verf

Latex verf kan worden ingezet op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Tenslotte om het mooiste resultaat te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden schoon en glad zijn. Goed stucwerk dus. Wie voor latex spuiten kiest zal zien dat er geen onregelmatigheid achter zal blijven, bijgevolg verkrijg je een volkomen glad en vlak effect zonder onregelmatige strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen gaan zien. Wie besluit van tevoren de plafond of wand glad te stucen zal dan ook een beter effect bereiken.

Meer informatie over airless latex spuiten bij u in Baanhoek? Meer informatie over Baanhoek.

Contact +31 10 310 5035

De beste verfspuiten

Verfspuiten zijn er in verschillende uitvoeringen zowel met als zonder lucht. Airless spuiten heeft het pluspunt dat de latex verf veel verfijnder op de wand of plafond gespoten wordt. Dit zorgt voor een gladder effect. Zodra je met een latex verf spuit op lucht werkt kan het voorkomen dat er kleine korreltjes gaan ontstaan, het effect is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, hierbij wordt heel bewust met een kleine korrel gespoten.

Om een plafond goed te kunnen spuiten maakt de vakman gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste en gladste resultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler dan latex rollen met een roller of gewoon schilderen van je plafond. Er is geheel geen structuur meer zichtbaar achteraf. En de prijs is ook een stuk aantrekkelijker, een plafond spuiten werkt veel sneller dan handmatig rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in iedere kleur, je hoeft niet rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik kunt kopen. Je kunt de kleur op maat laten maken, houdt er wel rekening mee dat de kleur een ander effect kan geven als je het op de wand of plafond spuit.

Vraag een prijs voor kosten latex spuiten.