Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Achterdijk. Meer dan 25 jaar expertise!

Achterdijk Goedkoop Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over goedkoop latex spuiten in Zevenbergen, Krooswijk, Lochtenburg, Langeweg, Pelikaan, Hoekske, Zevenbergschen Hoek, Drie Hoefijzers, Moerdijk, Roodevaart en bij u inAchterdijk?

Latex Spuiten Met Compressor Achterdijk. 25 jaar Ervaring

Goedkoop latex verf spuiten. Wat kost het?

Degene die een prijs gaat vragen bij de verschillende ondernemers zal tot de conclusie komen dat de tarieven nogal kunnen verschillen, de ene schilder berekent 5 euro per m2 terwijl voor dezelfde oppervlak de andere ondernemer daar 11 euro voor rekent. Deze verschillen in prijs lijken vreemd doch zijn alleszins gewoon. De verschillen zitten om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Ga altijd voor de beste top kwaliteit latex, maar let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Vraag dan ook natuurlijk altijd om info wat betreft de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latexverf

Late kan worden ingezet op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Tenslotte om het beste resultaat te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden schoon en glad zijn. Goed stucwerk dus. Wie met latex gaat spuiten zal merken dat er geen onregelmatigheid achter zal blijven, daardoor krijg je een volkomen glad en vlak effect zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen gaan zien. Het is daarom te overwegen om allereerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect resultaat.

Meer informatie over plafond latex spuiten bij u in Achterdijk? Meer informatie over Achterdijk.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende type spuiten, wat is het beste?

Verfspuiten zijn er in diverse uitvoeringen zowel met als zonder lucht. Airless spuiten heeft het voordeel dat de latex verf veel verfijnder op de wand of plafond gespoten wordt. Dit zorgt ervoor dat je een gladder effect krijgt. Zodra je met een latex verf spuit op lucht werkt kan het gebeuren dat er kleine korreltjes gaan ontstaan, het lijkt dan net of er gespoten is met een hele kleine korrel. Het eindresultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een hele kleine korrel.

Om een plafond goed te gaan spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste en gladste resultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit Het verschil tussen spuitwerk op plafond of normaal latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker, mooier en egaler is dan rollen. Er is geheel geen structuur meer te zien na het spuiten. En de prijs is ook een stuk aantrekkelijker, het gaat een stuk sneller dan dat je handmatig gaat rollen. Tevens heb je de keuze uit verschillende kleuren, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt kopen. Gewoon de de kleur eenvoudig op maat laten maken, De enige afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een iets ander resultaat in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Wilt u meer weten over de prijzen van latex spuiten of rollen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.