Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Diemerbroek. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Met Compressor Diemerbroek

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over kosten latex spuiten in Papekop, Tappersheul, Lange Linschoten, Kromwijk, Oudewater, Waarder, Bekenes, Ruigeweide, Barwoutswaarder, Rietveld en bij u inDiemerbroek?

Airless Latex Spuiten Diemerbroek.

Voordelig latexverf spuiten.

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, de ene schilder rekent 5 euro per m2 terwijl voor hetzelfde oppervlak een andere schilder 11 euro per m2 rekent. Dat deze prijsverschillen normaal zijn gaan we hier uitleggen. De verschillen zitten om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Ga daarom voor een top kwaliteit latex, doch let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Een schildersbedrijf kan je meer info geven over de voordelen en prijzen van de verschillende soorten latex.

Tips over muren spuiten met latex

Een groot pluspunt van latex is dat het bij veel ondergronden perfect is om op te spuiten. Behang, gipsplaten, steen, het is stuk voor stuk heel gemakkelijk. Tenslotte om het mooiste resultaat te krijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon, netjes en glad zijn. Goed stucwerk dus. Degene die met latex gaat spuiten zal zien dat er geen structuur achter zal blijven, daarom krijg je een volkomen glad en vlak resultaat zonder onregelmatige strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen gaan zien. Wie besluit van tevoren de muur glad te stucen zal dan ook een beter resultaat bereiken.

Meer informatie over plafond latex spuiten bij u in Diemerbroek? Meer informatie over Diemerbroek.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende type spuiten, welke is het beste?

Verfspuiten bestaan in uitvoeringen met en zonder lucht. De airless spuit zorgt ervoor dat je de latex een stuk fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Dit geeft een fijner en gladder resultaat dan een verfspuit met een compressor. Een latex verf spuit die op lucht werkt gaat ervoor zorgen dat er kleine korreltjes gaan komen, het lijkt dan net of er gespoten is met een hele kleine korrel. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een hele kleine korrel.

Om een plafond te spuiten maakt de vakman gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het gladste effect op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan wanneer je gebruik maakt van een latex roller. Er is totaal geen onregelmatigheid meer te zien achteraf. Ook zorgt het voor een flinke besparing in de kosten, het werkt een stuk sneller dan dat je handmatig gaat rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in elke kleur, het voordeel is dat je niet vast zit aan kleuren die in een blik verf zitten. Gewoon de de kleur op maat laten maken, De enige verschillen die er kunnen zijn is dat je een iets ander effect in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Vraag een vrijblijvende offerte voor prijs latex spuiten.