Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Bergschenhoek. Meer dan 25 jaar expertise!

Plafond Latex Spuiten in Bergschenhoek

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten prijs in De Rotte, Oud Verlaat, Bleiswijk, Rodenrijs, Berkel, Noordeinde, Oost-Meerpolder, Zevenhuizen, Groeneweg, Oude Leede en bij u inBergschenhoek?

Voordelig Latex Spuiten Bergschenhoek.

Is latex spuiten goedkoper?

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen maar al te vaak ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf. Deze verschillen in prijs lijken veel doch zijn alleszins gewoon. De verschillen zitten onder andere in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Kies dan ook voor een betrouwbare kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden eenvoudig te onderhouden zijn naderhand. De vakschilder kan je meer info geven over de kenmerken en kosten van de verschillende soorten latex.

Handige tips over wanden en muren spuiten met latex

Late kan ingezet worden op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Tenslotte om het allerbeste resultaat te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden schoon, netjes en glad zijn. Echt stucwerk dus. Wie voor latex spuiten kiest zal zien dat er geen structuur achter zal blijven, bijgevolg verkrijg je een superglad en vlak resultaat zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, Als de ondergrond niet netjes en volledig gelijkmatig is ga je dat door de latex verf heen zien. Wie besluit van tevoren de muur glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter resultaat bereiken.

Meer informatie over kosten latex spuiten bij u in Bergschenhoek? Meer informatie over Bergschenhoek.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Verfspuiten zijn er in verschillende uitvoeringen met en zonder lucht. De airless spuit pas je toe omdat je de latex een stuk fijner op de wanden kunt spuiten. Dit geeft een fijner en gladder effect dan een verfspuit die op lucht werkt. Een latex verf spuit die met lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het is dan net of er gespoten is met een hele kleine korrel. Het eindresultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een kleine korrel.

Om een plafond netjes te kunnen spuiten maakt men gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste en gladste effect te verkrijgen is het beste om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan als je een latex roller gaat gebruiken. Er is totaal geen structuur meer zichtbaar achteraf. En de kosten zijn ook een stuk aantrekkelijker, het gaat een stuk sneller dan met de hand rollen. Ook heb je de keuze uit diverse kleuren, pluspunt is dat je niet vast zit aan kleuren die in een gewone blik verf zitten. Je kunt de kleur netjes op maat laten maken, De enige verschillen die er kunnen zijn is dat je een iets ander resultaat in de kleur kunt merken op wand of plafond.

Wilt u meer weten over de prijs van airless latex spuiten? Vraag dan een offerte aan.