Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Bent. Meer dan 25 jaar expertise!

Goedkoop Latex Spuiten Bent

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten in Westeinde, Hazerswoude-Dorp, Gelderswoude, Weipoort, Groenendijk, Benthuizen, Achthoven, Hazerswoude-Rijndijk, Hogeveen, Zuidbuurt en bij u inBent?

Latex Spuiten Of Rollen Bent. Meer dan 25 jaar Ervaring

Is latex verf spuiten voordelig?

Wie een offerte gaat vragen bij de diverse bedrijven zal tot de uitkomst komen dat prijzen nogal verschillen, het ene bedrijf berekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere bedrijf 10 of 12 euro rekent voor hetzelfde aantal vierkante meters. Dat deze prijsverschillen normaal zijn leggen we hier uit. Het verschil zit om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is over het algemeen duurder dan een liter latex bij bijv. praxis. Ga altijd voor de allerbeste top kwaliteit latex, doch let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Vraag daardoor ten alle tijden om informatie betreffende de kwaliteit van de latex.

Wanden en muren spuiten met latex verf

Late kan ingezet worden op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het allerbeste en mooiste effect krijg je alleen maar door te spuiten over glad stuc. Bij latex spuiten blijft er geen enkel structuur achter, bijgevolg krijg je een superglad en vlak effect zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, Als de ondergrond niet goed en volledig egaal is ga je dat door de latex heen zien. Wie de moeite neemt eerst de wand van te voren glad te stucen zal dan ook een beter effect bereiken.

Meer informatie over kosten latex spuiten bij u in Bent? Meer informatie over Bent.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende type spuiten, welke is het beste?

Verfspuiten zijn er in verschillende uitvoeringen zowel met als zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit zorgt ervoor dat je de latex veel fijner op de wanden kunt spuiten. Dit geeft een fijner en gladder resultaat dan een verfspuit die op lucht werkt. Zodra je met een latex verf spuit op lucht werkt kan het voorkomen dat er kleine korreltjes gaan ontstaan, het resultaat is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Het eindresultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, hierbij wordt heel bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Om een plafond te spuiten maakt men gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste effect te bereiken is het verstandig om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan wanneer je gebruik maakt van een latex roller. Er is totaal geen onregelmatigheid meer te zien na het spuiten. Daarnaast zorgt het voor een flinke kostenbesparing, het is veel sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in elke kleur, een voordeel is dat je onafhankelijk bent van een blik verf verf. Laat eenvoudig de kleur op maat maken, De kleine afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een iets ander effect in de kleur kunt merken op wand of plafond.

Vraag eens een vrijblijvende offerte voor voordelig latex spuiten.