Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Piershil. Meer dan 25 jaar expertise!

Piershil Latex Spuiten Kosten

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over voordelig latex spuiten in Oosthoek, Zwartsluisje, Goudswaard, Moleneind, Nieuw-Beijerland, Simonshaven, Hekelingen, Oudendijk, Zuidzijde, Nieuwendijk en bij u inPiershil?

Latex Spuiten Kosten Piershil. Ruim 25 jaar Ervaring

Goedkoop latexverf spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf. Dat deze prijsverschillen normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het begint bij de latex. Er zit ten alle tijden een verschil in kwaliteit in, een liter latex van de vakschilder is meestal duurder dan een liter latex bij bijv. een bouwmarkt. Kies voor een top kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn achteraf. De vakschilder kan je meer info geven over de eigenschappen en kosten van de verschillende soorten latex.

Wanden en plafond spuiten met latex

Een groot pluspunt van latex is dat het bij de meeste ondergronden goed is om op te spuiten. Behang, duroxblokken, stenen, het is stuk voor stuk heel eenvoudig. Het beste en mooiste effect krijg je alleen maar door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Wie voor latex spuiten kiest zal zien dat er geen structuur achterblijft, bijgevolg krijg je een superglad en vlak resultaat zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen zien. Wie besluit van tevoren de wand glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter resultaat bereiken.

Meer informatie over voordelig latex spuiten bij u in Piershil? Meer informatie over Piershil.

Contact +31 10 310 5035

De beste verfspuiten

Verfspuiten bestaan in uitvoeringen zowel met als zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit zorgt ervoor dat je de latex een stuk fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Dit zorgt ervoor dat je een gladder effect krijgt. Zodra je met een latex verf spuit op lucht gaat werken kan het gaan voorkomen dat er kleine korreltjes gaan ontstaan, het effect is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Het resultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, hierbij wordt heel bewust met een kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latex verf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste en gladste effect te bereiken is het beste om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler dan als je gebruik maakt van een latex roller. Je ziet geen strepen of enig onregelmatigheid meer. Ook zorgt het voor een flinke besparing in de kosten, het is veel sneller dan dat je met de hand gaat rollen. Natuurlijk ook kun je kiezen uit verschillende kleurencombinaties, een voordeel is dat je niet vast zit aan kleurencombinaties die in een gewone blik verf zitten. Je kunt de kleur netjes op maat laten maken, houdt er wel rekening mee dat er verschil in kleur kan zijn wanneer je het op de wand of plafond spuit.

Vraag een prijs voor latex spuiten kosten.