Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Overslingeland. Meer dan 25 jaar expertise!

Overslingeland Airless Latex Spuiten

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten of rollen in Nederslingeland, Hoornaar, Muisbroek, De Kooi, Goudriaan, Noordeloos, Schelluinen, Peursum, Groote Haar, Ottoland en bij u inOverslingeland?

Latex Spuiten Of Rollen Overslingeland. Meer dan 25 jaar Ervaring

Voordelig latex spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde prijs voor het spuiten van latex liggen veelal ver uit elkaar, het ene bedrijf berekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro vraagt voor dezelfde aantal vierkante meters. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn gaan we hier uitleggen. De verschillen zitten onder andere in de kwaliteit van de latex, een liter latex van een schildersbedrijf is meestal duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld een bouwmarkt. Kies dan ook voor een top kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn na afloop. Een schildersbedrijf kan je meer info geven over de voordelen en kosten van de diverse soorten latex.

Wanden en plafond spuiten met latex

Een groot pluspunt van latex is dat het bij heel veel ondergronden goed is om op te kunnen spuiten. Of het nou behang is, gipsplaten of gibowanden. Het beste en beste resultaat krijg je alleen maar door te spuiten over nieuw en glad stuc. Degene die met latex gaat spuiten zal merken dat er geen structuur achter zal blijven, daarom verkrijg je een superglad en vlak effect zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen gaan zien. Het is daarom van belang te overwegen om allereerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed resultaat.

Meer informatie over goedkoop latex spuiten bij u in Overslingeland? Meer informatie over Overslingeland.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er gebruikt?

Verfspuiten zijn er in meerdere uitvoeringen met en zonder lucht. Airless spuiten heeft zeker als voordeel dat de latexverf veel fijner op de wand of plafond wordt gespoten. Met als resultaat dat de wanden veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit die op lucht werkt. Wanneer je met een latexverf spuit op lucht gaat werken kan het gaan voorkomen dat er kleine korreltjes gaan ontstaan, het is dan net of er gespoten is met een hele kleine korrel. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan bewust met een kleine korrel.

Om een plafond netjes te gaan spuiten maakt men gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste en gladste effect te verkrijgen is het beste om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler dan latex rollen met een roller of schilderen van je plafond. Je zal zeker geen lelijke strepen of andere afwijkingen meer zien. En de kosten zijn ook een stuk aantrekkelijker, een plafond spuiten gaat veel sneller dan met de roller. Het spuiten van je plafond is mogelijk in iedere kleur, het voordeel is dat je onafhankelijk bent van een blik verf. Je kunt de kleur op maat laten maken, De kleine verschillen die er kunnen zijn is dat je een iets ander effect in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Wilt u meer weten over de kosten van plafond latex spuiten? Vraag dan een prijs aan.