Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Oudeland. Meer dan 25 jaar expertise!

Oudeland Kosten Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over kosten latex spuiten in Loet, Berkenwoude, Ouderkerk aan den IJssel, Zuidbroek, Lekkerkerk, Groot Hitland, Tiendweg-West, Klein Hitland, Achterbroek, IJsseloord en bij u inOudeland?

Latex Spuiten Oudeland. Meer dan 25 jaar Ervaring

Is latex spuiten voordelig?

De gemiddelde prijs voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, de ene ondernemer berekent 5 euro per m2 terwijl voor datzelfde oppervlak het andere bedrijf daar 11 euro voor berekent. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn leggen we hier uit. Het begint bij de latex. Er zit ten alle tijden een kwaliteitsverschil in, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een praxis is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Ga natuurlijk altijd voor de allerbeste kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden makkelijk te onderhouden zijn naderhand. De vakschilder kan je meer informatie geven over de kenmerken en kosten van de diverse soorten latex.

Wanden en muren spuiten met latex

Latexverf kan worden ingezet op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het beste, en mooiste effect verkrijg je door te spuiten over glad stuc. Bij latex spuiten blijft er geen structuur achter, daarom krijg je een volkomen glad en vlak effect zonder onregelmatige strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, Als de onderlaag niet goed en volledig egaal is ga je dat door de latex verf heen zien. Wie de moeite neemt eerst even de muur van te voren glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter effect bereiken.

Meer informatie over goedkoop latex spuiten bij u in Oudeland? Meer informatie over Oudeland.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende soorten spuiten, wat is het beste?

Verfspuiten bestaan uit uitvoeringen met en zonder lucht. Airless spuiten heeft als voordeel dat de latex verf veel verfijnder op de wand of plafond wordt gespoten. Dit zorgt voor een gladder resultaat. Wanneer je met een latex spuit op lucht gaat werken kan het gaan voorkomen dat er hele kleine korreltjes gaan ontstaan, het resultaat is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Dit noemt men dan natuurlijk ook spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een kleine korrel.

Om een plafond goed te gaan spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste eindresultaat op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan wanneer je gebruik maakt van een latex roller. Je zal dan ook geen strepen of andere afwijkingen meer zien. En de prijs is ook een stuk aantrekkelijker, het is een stuk sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in elke kleur, je hoeft niet rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik kunt kopen. Laat gemakkelijk de kleur op maat maken, wel is het zo dat er kleurverschil kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Wilt u meer te weten komen over de kosten van airless latex spuiten? Vraag dan een offerte aan.