Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Zwartsluisje. Meer dan 25 jaar expertise!

Zwartsluisje Latex Spuiten Kosten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten of rollen in Nieuwendijk, Piershil, Zuidzijde, Oosthoek, Tiengemeten, Oudendijk, Zuid-Beijerland, Goudswaard, Nieuw-Beijerland, Moleneind en bij u inZwartsluisje?

Latex Spuiten Kosten Zwartsluisje. 25 jaar Ervaring

Goedkoop latex verf spuiten.

Degene die een vrijblijvende offerte gaat vragen bij de diverse schildersbedrijven zal tot de conclusie komen dat de tarieven nogal kunnen verschillen, de ene ondernemer rekent 5 euro per m2 terwijl voor datzelfde oppervlak de andere ondernemer daar 11 euro voor berekent. Dat deze prijsverschillen normaal zijn leggen we hier uit. Het verschil zit om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is over het algemeen duurder dan een liter latex bij bijv. een bouwmarkt. Ga altijd voor de beste kwaliteit latex, doch let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Vraag dan ook natuurlijk altijd om info betreffende de kwaliteit van de latex.

Handige tips over muren spuiten met latex

Een groot pluspunt van latex is dat het voor de meeste ondergronden perfect is om op te spuiten. Of het nou behang is, gipsplaten of gibowanden. Het beste en beste effect krijg je door te spuiten over nieuw en glad stuc. Wie voor latex spuiten kiest zal zien dat er geen structuur achter zal blijven, veel eerder is het effect vlak en egaal zonder strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, dan zie je de onderlaag door de latex heen. Wie besluit van tevoren eerst de muur glad te stucen zal dan ook een beter effect bereiken.

Meer informatie over latex spuiten prijs bij u in Zwartsluisje? Meer informatie over Zwartsluisje.

Contact +31 10 310 5035

De beste verfspuiten

Verfspuiten bestaan in uitvoeringen met en zonder lucht. De airless spuit zorgt ervoor dat je de latex een stuk fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Met als resultaat dat de wanden veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit met compressor. Een latexverf spuit die met lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het is dan net of er gespoten is met een hele kleine korrel. Het eindresultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, hierbij wordt heel bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latex verf wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het gladste eindresultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan wanneer je een latex roller gaat gebruiken. Er is geheel geen onregelmatigheid meer te zien achteraf. En de prijs is ook een stuk minder, het is een stuk sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in iedere kleur, je hoeft niet rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt aanschaffen. Laat eenvoudig de kleur op maat maken, De enige verschillen die er kunnen zijn is dat je een iets ander effect in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Wilt u meer weten over de prijzen van latex spuiten prijs? Vraag dan een prijs aan.