Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Tempel. Meer dan 25 jaar expertise!

Airless Latex Spuiten in Tempel

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over voordelig latex spuiten in Oud-Reeuwijk, Reeuwijk-Dorp, Oud-Bodegraven, Randenburg, Spoelwijk, Middelburg, Oudeweg, Reeuwijk, Boskoop, Bloemendaal en bij u inTempel?

Voordelig Latex Spuiten Tempel. Ruim 25 jaar Ervaring

Voordelig latexverf spuiten.

Wie een prijs gaat aanvragen bij de verschillende bedrijven zal tot de uitkomst komen dat prijzen nogal kunnen verschillen, het ene schildersbedrijf berekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro vraagt voor hetzelfde aantal m2. Deze prijsverschillen lijken veel maar zijn volkomen normaal. Het begint bij de latex. Er zit altijd een verschil in kwaliteit in, een liter latex van de vakschilder is over het algemeen duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld praxis. Ga altijd voor de allerbeste kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn naderhand. De vakschilder kan je meer info geven over de kenmerken en prijzen van de diverse soorten latex.

Handige tips over wanden en muren spuiten met latex verf

Een groot voordeel van latex is dat het voor de meeste ondergronden perfect is om op te spuiten. Of het nou om behang gaat of gipsplaten of gibowanden. Het beste en beste effect verkrijg je door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Bij latex spuiten blijft er geen enkel structuur achter, veel eerder is het resultaat vlak en egaal zonder strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, Als de onderlaag niet netjes en volledig gelijkmatig is ga je dat door de latex heen zien. Wie besluit van tevoren de muur glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter effect verkrijgen.

Meer informatie over kosten latex spuiten bij u in Tempel? Meer informatie over Tempel.

Contact +31 10 310 5035

De beste verfspuiten

Er zijn diverse soorten verfspuiten. Er zijn er die werken op lucht en zonder lucht. Airless spuiten heeft het pluspunt dat de latex veel fijner op de wand of plafond gespoten wordt. Dit geeft een fijner en gladder effect dan een verfspuit met een compressor. Een latex spuit die met lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het resultaat is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Het resultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een kleine korrel.

Om een plafond netjes te gaan spuiten maakt de vakman gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste en gladste eindresultaat op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan als je een latex roller gebruikt. Je zal beslist geen strepen of andere onregelmatigheden meer zien. En de prijs is ook een stuk aantrekkelijker, een plafond spuiten werkt een stuk sneller dan met de hand rollen. Tevens heb je de keuze uit meerdere kleuren, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik verf kunt aanschaffen. Laat gemakkelijk de kleur op maat maken, De enige afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een ander resultaat in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Wilt u meer weten over de kosten van prijs latex spuiten? Vraag dan een prijs aan.