Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Schoonouwen. Meer dan 25 jaar expertise!

Schoonouwen Goedkoop Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over goedkoop latex spuiten in Bovenkerk, Stolwijk, Koolwijk, Kadijk, Bovenberg, Tussenlanen, Benedenkerk, Vlist, Goudseweg, Bergambacht en bij u inSchoonouwen?

Prijs Latex Spuiten Schoonouwen. 25 jaar Ervaring

Goedkoop latexverf spuiten.

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf berekent 5 euro per m2 terwijl voor hetzelfde oppervlak de andere ondernemer daar 11 euro voor rekent. Deze verschillen in prijs lijken vreemd maar zijn alleszins gewoon. Het begint bij de latex. Daar zit natuurlijk altijd een verschil in kwaliteit in, een liter latex van de vakschilder is over het algemeen duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld de gamma. Kies dan ook voor een top kwaliteit latex, maar let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Vraag daarom ten alle tijden om info wat betreft de kwaliteit van de latex.

Tips over muren spuiten met latexverf

Latex verf kan worden ingezet op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het allerbeste en mooiste effect krijg je alleen maar door te spuiten over glad stucwerk. Bij latex spuiten blijft er geen structuur achter, daarom krijg je een volkomen glad en vlak resultaat zonder strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, Als de ondergrond niet netjes en helemaal egaal is ga je dat door de latex verf heen zien. Wie de moeite neemt eerst de wand van te voren glad te stucen zal dan ook een beter resultaat bereiken.

Meer informatie over plafond latex spuiten bij u in Schoonouwen? Meer informatie over Schoonouwen.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende type spuiten, dewelke is het beste?

Verfspuiten zijn er in verschillende uitvoeringen met en zonder lucht. Airless spuiten heeft zeker als voordeel dat de latex verf veel verfijnder op de wand of plafond wordt gespoten. Dit geeft een fijner en gladder effect dan een verfspuit met een compressor. Een latexverf spuit die met lucht werkt kan ervoor zorgen dat er kleine korreltjes voorkomen, het resultaat is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, daarbij wordt bewust met een kleine korrel gespoten.

Om een plafond goed te gaan spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het gladste resultaat te verkrijgen kun je het beste latex muurverf toepassen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan wanneer je gebruik maakt van een latex roller. Je zal zeker geen lelijke strepen of andere afwijkingen meer zien. En de kosten zijn ook een stuk minder, het is veel sneller dan dat je handmatig gaat rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in iedere kleur, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt aanschaffen. Je kunt de kleur eenvoudig op maat laten maken, De enige verschillen die er kunnen zijn is dat je een iets ander resultaat in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Wilt u meer te weten komen over de kosten van plafond latex spuiten? Vraag dan een offerte aan.