Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Rozendaal. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Met Compressor in Rozendaal

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over prijs latex spuiten in Goejanverwelle, Vliet, Hoenkoop, Ruigeweide, Oudewater, Hekendorp, Tappersheul, Hogebrug, Boven-Haastrecht, Papekop en bij u inRozendaal?

Voordelig Latex Spuiten Rozendaal.

Is latex spuiten goedkoper?

Wie een offerte gaat vragen bij de diverse ondernemers zal tot de uitkomst komen dat de tarieven nogal kunnen verschillen, het ene bedrijf. Dat deze prijsverschillen normaal zijn gaan we hier uitleggen. De verschillen zitten onder andere in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is over het algemeen duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld de gamma. Ga dan natuurlijk ook voor een top kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden makkelijk te onderhouden zijn achteraf. De vakschilder kan je meer informatie geven over de voordelen en kosten van de diverse soorten latex.

Muren spuiten met latexverf

Een groot voordeel van latex is dat het voor de meeste ondergronden perfect is om op te spuiten. Of het nu behang is, gipsplaten of gibowanden. Het beste, en mooiste resultaat verkrijg je door te spuiten over glad stuc. Degene die met latex gaat spuiten zal merken dat er geen enkel structuur achter zal blijven, daarom verkrijg je een volkomen glad en vlak resultaat zonder strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen zien. Het is daarom te overwegen om eerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed effect.

Meer informatie over voordelig latex spuiten bij u in Rozendaal? Meer informatie over Rozendaal.

Contact +31 10 310 5035

De beste verfspuiten

Er zijn meerdere soorten verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. Airless spuiten heeft het voordeel dat de latex veel fijner op de wand of plafond gespoten wordt. Dit zorgt ervoor dat je een gladder effect krijgt. Een latexverf spuit die met lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het is dan net of er gespoten is met een hele kleine korrel. Dit noemt men dan tevens spackspuiten, daarbij wordt bewust met een kleine korrel gespoten.

Om een plafond te spuiten maakt men gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het gladste effect op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of eenvoudig latex rollen is dat plafond spuiten veel strakker, mooier en egaler is dan gewoon rollen. Je zal dan ook geen strepen of andere afwijkingen meer zien. Ook zorgt het voor een grote besparing in de kosten, een plafond spuiten werkt veel sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in elke kleur, pluspunt is dat je niet vast zit aan kleuren die in een gewone blik verf zitten. Laat gewoon de kleur op maat maken, De enige verschillen die er kunnen zijn is dat je een iets ander resultaat in de kleur kunt merken op wand of plafond.

Vraag eens een offerte voor latex spuiten plafond.