Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Reeuwijksebrug. Meer dan 25 jaar expertise!

Reeuwijksebrug Goedkoop Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over prijs latex spuiten in Sluipwijk, Gouda, Platteweg, Reeuwijk, Oudeweg, Reeuwijk-Dorp, Oud-Reeuwijk, Stolwijkersluis, Bloemendaal, Middelburg en bij u inReeuwijksebrug?

Latex Spuiten Of Rollen Reeuwijksebrug. 25 jaar Ervaring

Is latexverf spuiten goedkoper?

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen ver uit elkaar, het ene bedrijf rekent 5 euro per m2 terwijl voor datzelfde oppervlak de andere ondernemer daar 11 euro voor berekent. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn gaan we hier uitleggen. De verschillen zitten om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij een schildersbedrijf koopt of bij een bouwmarkt is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Kies voor een betrouwbare kwaliteit latex, en let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Vraag daarom altijd om info betreffende de kwaliteit van de latex.

Wanden en muren spuiten met latex

Latexverf kan gebruikt worden op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het allerbeste en mooiste effect krijg je alleen maar door te spuiten over nieuw en glad stuc. Wie voor latex spuiten kiest zal zien dat er geen onregelmatigheid achterblijft, veel eerder is het resultaat vlak en egaal zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Het is daarom te overwegen om eerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect resultaat.

Meer informatie over latex spuiten bij u in Reeuwijksebrug? Meer informatie over Reeuwijksebrug.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Er zijn verschillende soorten verfspuiten. Er zijn er die werken op lucht en zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit zorgt ervoor dat je de latex een stuk fijner op de wanden kunt spuiten. Met als effect dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een gewone verfspuit met compressor. Zodra je met een latexverf spuit op lucht gaat werken kan het gebeuren dat er hele kleine korreltjes gaan ontstaan, het resultaat is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Het eindresultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, daarbij wordt bewust met een kleine korrel gespoten.

Om een plafond te spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste en gladste resultaat te verkrijgen kun je het beste latex muurverf toepassen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler dan als je gebruik maakt van een latex roller. Je ziet geen strepen of enig onregelmatigheid meer. En de prijs is ook een stuk aantrekkelijker, een plafond spuiten gaat veel sneller dan met de hand rollen. Natuurlijk ook kun je kiezen uit diverse kleuren, pluspunt is dat je niet vast zit aan kleurencombinaties die in een blik verf zitten. Je kunt de kleur op maat laten maken, wel is het zo dat er verschil in kleur kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Vraag eens een offerte voor latex spuiten met compressor.