Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Oud-Reeuwijk. Meer dan 25 jaar expertise!

Oud-Reeuwijk Kosten Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten met compressor in Tempel, Reeuwijk-Dorp, Oudeweg, Reeuwijk, Oud-Bodegraven, Middelburg, Sluipwijk, Randenburg, Reeuwijksebrug, Boskoop en bij u inOud-Reeuwijk?

Latex Spuiten Kosten Oud-Reeuwijk. Ruim 25 jaar Ervaring

Is latexverf spuiten voordelig?

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen veelal ver uit elkaar, de ene schilder rekent 5 euro per m2 terwijl voor dezelfde oppervlak de andere ondernemer daar 11 euro voor rekent. Deze prijsverschillen lijken vreemd doch zijn volkomen gewoon. Het begint bij de latex. Daar zit altijd een verschil in kwaliteit in, een liter latex van de vakschilder is duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld praxis. Ga natuurlijk altijd voor de allerbeste top kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden makkelijk te onderhouden zijn achteraf. Vraag daarom ten alle tijden om informatie wat betreft de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latex

Een groot pluspunt van latex is dat het bij de meeste ondergronden goed is om op te kunnen spuiten. Of het nu om behang gaat of gipsplaten of gibowanden. Uiteindelijk om het mooiste resultaat te krijgen moet je zorgen dat de wanden schoon en glad zijn. Goed stucwerk dus. Wie voor latex spuiten kiest zal merken dat er geen enkel onregelmatigheid achter zal blijven, bijgevolg verkrijg je een superglad en vlak effect zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen gaan zien. Het is altijd goed te overwegen om eerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect resultaat.

Meer informatie over prijs latex spuiten bij u in Oud-Reeuwijk? Meer informatie over Oud-Reeuwijk.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende type spuiten, wat is het beste?

Verfspuiten bestaan uit uitvoeringen zowel met als zonder lucht. De spuit zonder lucht pas je toe omdat je de latex een stuk fijner op de wanden kunt spuiten. Dit zorgt voor een gladder effect. Wanneer je met een latexverf spuit op lucht gaat werken kan het gebeuren dat er kleine korreltjes ontstaan, het is dan net of er gespoten is met een hele kleine korrel. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een kleine korrel.

Om een plafond netjes te kunnen spuiten maakt de vakman gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het gladste effect te verkrijgen is het beste om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan latex rollen met een roller of schilderen van je plafond. Je ziet geen onregelmatige strepen of enig onregelmatigheid meer. Daarnaast zorgt het voor een flinke kostenbesparing, het is een stuk sneller dan met de hand rollen. Natuurlijk kun je kiezen uit meerdere kleurencombinaties, het voordeel is dat je niet vast zit aan kleurencombinaties die in een blik zitten. Gewoon de de kleur gemakkelijk, op maat laten maken, wel is het zo dat er afwijking in kleur kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Wilt u meer te weten komen over de prijs van airless latex spuiten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.