Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Lochtenburg. Meer dan 25 jaar expertise!

Lochtenburg Latex Spuiten Of Rollen

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten prijs in Moerdijk, Hoekske, Roodevaart, Achterdijk, Zevenhuizen, Binnen-Moerdijk, Zevenbergschen Hoek, Zevenbergen, Strijensas, Krooswijk en bij u inLochtenburg?

Goedkoop Latex Spuiten Lochtenburg. Ruim 25 jaar Ervaring

Is latex verf spuiten goedkoop?

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf. Deze prijsverschillen lijken veel doch zijn alleszins normaal. De verschillen zitten onder andere in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is meestal duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld de gamma. Ga daarom voor een top kwaliteit latex, maar let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Vraag dan ook altijd om info wat betreft de kwaliteit van de latex.

Wanden en muren spuiten met latexverf

Latex verf kan worden gebruikt op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het beste en beste resultaat krijg je door te spuiten over nieuw en glad stuc. Bij latex spuiten blijft er geen enkel structuur achter, daarom verkrijg je een volkomen glad en vlak effect zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen zien. Het is daarom belangrijk te overwegen om allereerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed effect.

Meer informatie over latex spuiten of rollen bij u in Lochtenburg? Meer informatie over Lochtenburg.

Contact +31 10 310 5035

De beste verfspuiten

Verfspuiten zijn er in verschillende uitvoeringen met en zonder lucht. De airless spuit pas je toe omdat je de latex een stuk fijner op de wanden kunt spuiten. Met als effect dat de wanden veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit met compressor. Wanneer je met een latexverf spuit op lucht gaat werken kan het voorkomen dat er kleine korreltjes ontstaan, het resultaat is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Dit noemt men dan natuurlijk ook spackspuiten, hierbij wordt bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Om een plafond te spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste en gladste effect te bereiken kun je het beste latex muurverf toepassen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan latex rollen met een roller of gewoon schilderen van je plafond. Je ziet geen lelijke strepen of enig onregelmatigheid meer. En de prijs is ook een stuk aantrekkelijker, een plafond spuiten gaat veel sneller dan met de roller. Natuurlijk ook heb je de keuze uit verschillende kleuren, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een blik verf kunt kopen. Je kunt de kleur eenvoudig op maat laten maken, De enige verschillen die er kunnen zijn is dat je een iets ander resultaat in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Wilt u meer te weten komen over de prijs van airless latex spuiten? Vraag dan een prijs aan.