Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Lierhand. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Prijs Lierhand

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over goedkoop latex spuiten in Blaker, Oostbuurt, ’t Woudt, Burgersdijk, De Lier, Hodenpijl, Nieuwe Tuinen, Schipluiden, Honselersdijk, Mariëndijk en bij u inLierhand?

Latex Spuiten Plafond Lierhand. Ruim 25 jaar Ervaring

Voordelig latex spuiten.

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn leggen we hier uit. Het verschil zit om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Ga altijd voor de allerbeste kwaliteit latex, en let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Vraag daarom ten alle tijden om informatie betreffende de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latex verf

Een groot pluspunt van latex is dat het voor de meeste ondergronden goed is om op te spuiten. Behang, duroxblokken, steen, het is allemaal heel eenvoudig. Het allerbeste en beste effect verkrijg je door te spuiten over glad stuc. Degene die met latex gaat spuiten zal merken dat er geen onregelmatigheid achter zal blijven, veel eerder is het effect vlak en gelijkmatig zonder strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, dan zie je de onderlaag door de latex heen. Het is daarom te overwegen om eerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed resultaat.

Meer informatie over latex spuiten bij u in Lierhand? Meer informatie over Lierhand.

Contact +31 10 310 5035

Diverse type spuiten, wie is het beste?

Verfspuiten bestaan uit uitvoeringen met en zonder lucht. Airless spuiten heeft als voordeel dat de latex veel fijner op de wand of plafond wordt gespoten. Dit geeft een fijner en gladder resultaat dan een verfspuit die op lucht werkt. Een latex spuit die op lucht werkt gaat ervoor zorgen dat er kleine korreltjes gaan komen, het lijkt dan net of er is gespoten met een kleine korrel. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een hele kleine korrel.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het beste resultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit Het contrast tussen spuitwerk op plafond of gewoon latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker, mooier en egaler is dan gewoon rollen. Er is geheel geen structuur meer te zien achteraf. Bovendien zorgt het voor een grote kostenbesparing, een plafond spuiten gaat een stuk sneller dan handmatig rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in elke kleur, je hoeft niet rekening te houden met de kleur die je in een blik verf kunt aanschaffen. Laat eenvoudig de kleur op maat maken, wel is het zo dat er kleurafwijking kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Vraag eens een prijs voor airless latex spuiten.