Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Zevenhuizen. Meer dan 25 jaar expertise!

Zevenhuizen Kosten Latex Spuiten

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over goedkoop latex spuiten in Binnen-Moerdijk, Hoekske, Blauwe Sluis, Strooiendorp, Lage Zwaluwe, Moerdijk, Zevenbergschen Hoek, Gaete, Lochtenburg, Roodevaart en bij u inZevenhuizen?

Goedkoop Latex Spuiten Zevenhuizen. 25 jaar Ervaring

Is latex verf spuiten goedkoper?

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, het ene bedrijf rekent per m2 5 euro terwijl het andere bedrijf 10 of 12 euro rekent voor dezelfde aantal m2. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn leggen we hier uit. De verschillen zitten onder andere in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is vaak wat duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld de gamma. Ga natuurlijk altijd voor de beste kwaliteit latex, maar let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Een schildersbedrijf kan je meer informatie geven over de eigenschappen en kosten van de diverse soorten latex.

Handige tips over muren spuiten met latex

Een groot voordeel van latex is dat het voor heel veel ondergronden goed is om op te spuiten. Of het nu behang is, duroxblokken of gibowanden. Het beste, en mooiste effect krijg je alleen maar door te spuiten over glad stucwerk. Wie voor latex spuiten kiest zal merken dat er geen enkel structuur achterblijft, daardoor verkrijg je een superglad en vlak effect zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen zien. Wie de moeite neemt eerst de muur van te voren glad te stucen zal dan ook een beter effect verkrijgen.

Meer informatie over prijs latex spuiten bij u in Zevenhuizen? Meer informatie over Zevenhuizen.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Verfspuiten bestaan uit uitvoeringen met en zonder lucht. De spuit zonder lucht zorgt ervoor dat je de latex een stuk fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Dit zorgt ervoor dat je een gladder effect krijgt. Zodra je met een latex verf spuit op lucht werkt kan het voorkomen dat er hele kleine korreltjes gaan ontstaan, het resultaat is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Dit noemt men dan ook spackspuiten, men spuit dan bewust met een kleine korrel.

Om een plafond goed te kunnen spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste effect op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan latex rollen met een roller of schilderen van je plafond. Er is geheel geen structuur meer te zien achteraf. En de prijs is ook een stuk minder, het is een stuk sneller dan dat je met de hand gaat rollen. Natuurlijk ook kun je kiezen uit meerdere kleurencombinaties, je hoeft niet rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik kunt kopen. Laat gewoon de kleur op maat maken, De enige afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een iets ander effect in de kleur kunt merken op wand of plafond.

Vraag om een prijs voor latex spuiten met compressor.