Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Tiengemeten. Meer dan 25 jaar expertise!

Tiengemeten Goedkoop Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over voordelig latex spuiten in Nieuwendijk, Hitsertse Kade, Zuid-Beijerland, Zwartsluisje, Den Bommel, Schenkeldijk, Oudendijk, Zuidzijde, Stad aan ’t Haringvliet, Piershil en bij u inTiengemeten?

Latex Spuiten Kosten Tiengemeten. Ruim 25 jaar Ervaring

Is latex spuiten goedkoop?

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, het ene bedrijf berekent per m2 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro berekent voor dezelfde aantal m2. Dat deze prijsverschillen normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het begint bij de latex. Daar zit natuurlijk altijd een verschil in kwaliteit in, een liter latex van de vakschilder is over het algemeen duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld de gamma. Ga altijd voor de beste kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn achteraf. Een schildersbedrijf kan je meer informatie geven over de voordelen en kosten van de verschillende soorten latex.

Wanden en plafond spuiten met latex

Een groot voordeel van latex is dat het bij veel ondergronden goed is om op te spuiten. Behang, duroxblokken, stenen, het is allemaal heel gemakkelijk. Uiteindelijk om het beste resultaat te bereiken moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon, netjes en glad zijn. Echt stucwerk dus. Er blijft bij latex spuiten geen structuur achter, eerder is het resultaat supervlak en egaal zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen gaan zien. Wie besluit van tevoren eerst de plafond of wand glad te stucen zal dan ook een beter effect bereiken.

Meer informatie over latex spuiten plafond bij u in Tiengemeten? Meer informatie over Tiengemeten.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor spuit wordt er ingezet?

Verfspuiten bestaan uit uitvoeringen zowel met als zonder lucht. Airless spuiten heeft zeker als voordeel dat de latex verf veel verfijnder op de wand of plafond gespoten wordt. Met als effect dat de wanden veel gladder worden dan met een gewone verfspuit met compressor. Wanneer je met een latex verf spuit op lucht gaat werken kan het gebeuren dat er hele kleine korreltjes ontstaan, het resultaat is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Het eindresultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan bewust met een kleine korrel.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste eindresultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of normaal latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker en egaler is dan gewoon rollen. Je zal dan ook geen strepen of andere afwijkingen meer zien. En de prijs is ook een stuk aantrekkelijker, het is veel sneller dan dat je met de hand gaat rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in elke kleur, voordeel is dat je onafhankelijk bent van een gewone blik verf verf. Gewoon de de kleur op maat laten maken, De enige verschillen die er kunnen zijn is dat je een iets ander effect in de kleur kunt merken op wand of plafond.

Vraag eens een prijs voor latex spuiten met compressor.