Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Streefkerk. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Plafond in Streefkerk

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over voordelig latex spuiten in Opperduit, De Hoek, De Donk, Lekkerkerk, Benedenberg, Bleskensgraaf, Zuidbroek, Bergstoep, Hofwegen, Nieuw-Lekkerland en bij u inStreefkerk?

Voordelig Latex Spuiten Streefkerk. 25 jaar Ervaring

Voordelig latexverf spuiten. Wat kost het?

Degene die een offerte gaat vragen bij de verschillende ondernemers zal tot de conclusie komen dat de kosten nogal verschillen, het ene bedrijf rekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro rekent voor dezelfde aantal m2. Deze prijsverschillen lijken vreemd doch zijn alleszins normaal. De verschillen zitten om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van een schildersbedrijf is meestal duurder dan een liter latex bij bijv. een bouwmarkt. Kies voor een top kwaliteit latex, maar let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Een schildersbedrijf kan je meer informatie geven over de kenmerken en prijzen van de diverse soorten latex.

Handige tips over muren spuiten met latex verf

Late kan worden gebruikt op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Tenslotte om het mooiste resultaat te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon, netjes en glad zijn. Goed stucwerk dus. Bij latex spuiten blijft er geen structuur achter, eerder is het resultaat vlak en egaal zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Wie de moeite neemt eerst de wand van te voren glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter resultaat bereiken.

Meer informatie over latex spuiten kosten bij u in Streefkerk? Meer informatie over Streefkerk.

Contact +31 10 310 5035

De beste verfspuiten

Verfspuiten bestaan uit uitvoeringen zowel met als zonder lucht. De airless spuit pas je toe omdat je de latex een stuk fijner op de wanden kunt spuiten. Met als resultaat dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een gewone verfspuit met compressor. Een latex spuit die op lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het resultaat is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Dit wordt ook spackspuiten genoemd, daarbij wordt bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste resultaat te verkrijgen kun je het beste latex muurverf toepassen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit dan wanneer je gebruik maakt van een latex roller. Je zal zeker geen lelijke strepen of andere afwijkingen meer zien. En de kosten zijn ook een stuk minder, een plafond spuiten werkt een stuk sneller dan met de roller. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in iedere kleur, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik kunt aanschaffen. Gewoon de de kleur netjes op maat laten maken, De enige verschillen die er kunnen zijn is dat je een iets ander resultaat in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Vraag eens een prijs voor goedkoop latex spuiten.