Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Schenkeldijk. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Kosten in Schenkeldijk

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten met compressor in Zuid-Beijerland, Hitsertse Kade, Bommelskous, Middelsluis, Zuidzijde, Numansdorp, Tiengemeten, Nieuwendijk, Oudesluis, Vuurbaken en bij u inSchenkeldijk?

Latex Spuiten Met Compressor Schenkeldijk. 25 jaar Ervaring

Voordelig latex spuiten.

Degene die een offerte gaat vragen bij de diverse bedrijven zal tot de uitkomst komen dat de tarieven nogal kunnen verschillen, het ene schildersbedrijf berekent per m2 5 euro terwijl het andere bedrijf 10 of 12 euro berekent voor dezelfde aantal vierkante meters. Deze verschillen in prijzen lijken vreemd maar zijn alleszins gewoon. Het begint bij de latex. Daar zit natuurlijk altijd een verschil in kwaliteit in, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Ga ten alle tijden voor een betrouwbare kwaliteit latex, doch let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Een schildersbedrijf kan je meer informatie geven over de kenmerken en kosten van de diverse soorten latex.

Wanden spuiten met latex

Een groot voordeel van latex is dat het bij de meeste ondergronden goed is om op te spuiten. Of het nu behang is, gipsplaten of gibowanden. Tenslotte om het mooiste resultaat te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden schoon, netjes en glad zijn. Goed stucwerk dus. Er blijft bij latex spuiten geen enkel structuur achter, daarom verkrijg je een superglad en vlak effect zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen gaan zien. Het is altijd goed te overwegen om allereerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed effect.

Meer informatie over latex spuiten kosten bij u in Schenkeldijk? Meer informatie over Schenkeldijk.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Er zijn meerdere type verfspuiten. Ze kunnen op lucht werken of zonder lucht. Airless spuiten heeft zeker als pluspunt dat de latex verf veel fijner op de wand of plafond gespoten wordt. Met als resultaat dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit met compressor. Een latexverf spuit die met lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het effect is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Het eindresultaat ziet er dan uit als spackspuiten, hierbij wordt bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Om het gladste resultaat te bereiken is het verstandig om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan latex rollen met een roller of schilderen van je plafond. Er is totaal geen structuur zichtbaar achteraf. Bovendien zorgt het voor een voordelige besparing in de kosten, een plafond spuiten gaat vele malen sneller dan met de roller. Natuurlijk heb je de keuze uit meerdere kleuren, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een blik verf kunt kopen. Laat eenvoudig de kleur op maat maken, wel is het zo dat er verschil in kleur kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Vraag eens een vrijblijvende offerte voor latex spuiten kosten.