Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Schans. Meer dan 25 jaar expertise!

Schans Latex Spuiten Kosten

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten met compressor in De Werken, Werkendam, Vijcie, Buurtje, Kille, Steurgat, Boven-Hardinxveld, Peursum, Hardinxveld-Giessendam, Giessenburg en bij u inSchans?

Latex Spuiten Prijs Schans. Ruim 25 jaar Ervaring

Goedkoop latexverf spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen ver uit elkaar, de ene schilder berekent 5 euro per m2 terwijl voor hetzelfde oppervlak een andere schilder daar 11 euro voor rekent. Dat deze prijsverschillen normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het verschil zit onder andere in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Ga altijd voor de beste top kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden eenvoudig te onderhouden zijn na afloop. Vraag daarom ten alle tijden om informatie betreffende de kwaliteit van de latex.

Tips over muren spuiten met latexverf

Een groot voordeel van latex is dat het bij heel veel ondergronden perfect is om op te kunnen spuiten. Behang, duroxblokken, steen, het is stuk voor stuk heel eenvoudig. Het beste, en beste effect verkrijg je door te spuiten over glad stuc. Bij latex spuiten blijft er geen enkel structuur achter, daarom verkrijg je een superglad en vlak effect zonder onregelmatige strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, Als de ondergrond niet netjes en helemaal egaal is ga je dat door de latex verf heen zien. Het is altijd te overwegen om allereerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed resultaat.

Meer informatie over plafond latex spuiten bij u in Schans? Meer informatie over Schans.

Contact +31 10 310 5035

De beste verfspuiten

Verfspuiten zijn er in diverse uitvoeringen met en zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit pas je toe omdat je de latex een stuk fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Met als resultaat dat de wanden veel gladder worden dan met een gewone verfspuit die op lucht werkt. Zodra je met een latex spuit op lucht gaat werken kan het gebeuren dat er hele kleine korreltjes ontstaan, het is dan net of er is gespoten met een kleine korrel. Het resultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een kleine korrel.

Om een plafond perfect te gaan spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het gladste resultaat te verkrijgen is het verstandig om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler Het contrast tussen spuitwerk op plafond of normaal latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker, mooier en egaler is dan rollen. Er is totaal geen structuur meer zichtbaar na het spuiten. Daarnaast zorgt het voor een voordelige kostenbesparing, het is een stuk sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in elke kleur, een voordeel is dat je niet vast zit aan kleuren die in een blik verf zitten. Gewoon de de kleur op maat laten maken, wel is het zo dat er verschil in kleur kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Vraag om een prijs voor latex spuiten kosten.