Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in ’s-Gravenzande. Meer dan 25 jaar expertise!

’s-Gravenzande Goedkoop Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten met compressor in Vluchtenburg, Monster, Hoek van Holland, Ter Heijde, Heenweg, Rolpaal, Naaldwijk, Poeldijk, Honselersdijk, Mariëndijk en bij u in’s-Gravenzande?

Latex Spuiten Of Rollen ’s-Gravenzande. Ruim 25 jaar Ervaring

Voordelig latex verf spuiten.

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, de ene schilder berekent 5 euro per m2 terwijl voor datzelfde oppervlak het andere bedrijf daar 11 euro voor rekent. Deze prijsverschillen lijken vreemd maar zijn volkomen normaal. Het begint bij de latex. Daar zit natuurlijk altijd een verschil in kwaliteit in, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een bouwmarkt is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Ga ten alle tijden voor de allerbeste kwaliteit latex, maar let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Vraag dan ook natuurlijk altijd om info wat betreft de kwaliteit van de latex.

Wanden en muren spuiten met latexverf

Latex verf kan worden gebruikt op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het allerbeste en beste effect verkrijg je door te spuiten over glad stucwerk. Degene die met latex gaat spuiten zal zien dat er geen onregelmatigheid achterblijft, veel eerder is het resultaat vlak en egaal zonder strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Het is daarom belangrijk te overwegen om eerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect effect.

Meer informatie over latex spuiten met compressor bij u in ’s-Gravenzande? Meer informatie over ’s-Gravenzande.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er gebruikt?

Verfspuiten zijn er in verschillende uitvoeringen zowel met als zonder lucht. De spuit zonder lucht pas je toe omdat je de latex veel fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Dit geeft een fijner en gladder resultaat dan een verfspuit met een compressor. Zodra je met een latexverf spuit op lucht werkt kan het voorkomen dat er kleine korreltjes gaan ontstaan, het is dan net of er gespoten is met een kleine korrel. Dit wordt ook spackspuiten genoemd, daarbij wordt bewust met een kleine korrel gespoten.

Om een plafond perfect te gaan spuiten maakt men gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het beste en gladste resultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit dan wanneer je gebruik maakt van een latex roller. Er is totaal geen onregelmatigheid zichtbaar achteraf. En de prijs is ook een stuk minder, een plafond spuiten gaat een stuk sneller dan handmatig rollen. Natuurlijk kun je kiezen uit verschillende kleuren, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt aanschaffen. Laat gewoon de kleur op maat maken, De enige afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een iets ander effect in de kleur kunt merken op wand of plafond.

Vraag een prijs voor prijs latex spuiten.