Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Reeuwijk. Meer dan 25 jaar expertise!

Reeuwijk Prijs Latex Spuiten

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over plafond latex spuiten in Oudeweg, Sluipwijk, Reeuwijksebrug, Oud-Reeuwijk, Platteweg, Reeuwijk-Dorp, Tempel, Gouda, Oukoop, Oud-Bodegraven en bij u inReeuwijk?

Latex Spuiten Prijs Reeuwijk. Ruim 25 jaar Ervaring

Is latex verf spuiten goedkoper?

Degene die een prijs gaat vragen bij de verschillende bedrijven zal tot de conclusie komen dat de tarieven nogal verschillen, het ene schildersbedrijf rekent 5 euro per m2 terwijl voor datzelfde oppervlak de andere ondernemer daar 11 euro voor rekent. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het begint bij de latex. Er zit natuurlijk altijd een kwaliteitsverschil in, een liter latex van een schildersbedrijf is meestal duurder dan een liter latex bij bijv. praxis. Kies ten alle tijden voor een goede kwaliteit latex, doch let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. De vakschilder kan je meer info geven over de eigenschappen en kosten van de diverse soorten latex.

Muren spuiten met latex

Een groot pluspunt van latex is dat het bij de meeste ondergronden perfect is om op te spuiten. Of het nu om behang gaat of gipsplaten of gibowanden. Het beste, en mooiste effect verkrijg je door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Degene die met latex gaat spuiten zal zien dat er geen onregelmatigheid achterblijft, eerder is het resultaat supervlak en egaal zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, dan zie je de onderlaag door de latex heen. Het is altijd goed te overwegen om allereerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed effect.

Meer informatie over kosten latex spuiten bij u in Reeuwijk? Meer informatie over Reeuwijk.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Verfspuiten bestaan uit uitvoeringen zowel met als zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit zorgt ervoor dat je de latex veel fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Dit zorgt ervoor dat je een gladder resultaat krijgt. Zodra je met een latex spuit op lucht werkt kan het voorkomen dat er hele kleine korreltjes gaan ontstaan, het effect is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Het resultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, daarbij wordt heel bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Om een plafond te spuiten maakt de vakman gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste resultaat te verkrijgen is het beste om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan latex rollen met een roller of schilderen van je plafond. Je ziet geen lelijke strepen of enig structuur meer. En de prijs is ook een stuk minder, een plafond spuiten gaat een stuk sneller dan met de roller. Ook heb je de keuze uit meerdere kleurencombinaties, voordeel is dat je niet vast zit aan kleurencombinaties die in een gewone blik zitten. Je kunt de kleur simpel op maat laten maken, wel is het zo dat er kleurafwijking kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Wilt u meer te weten komen over de prijs van latex spuiten prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.