Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Pijnacker. Meer dan 25 jaar expertise!

Pijnacker Goedkoop Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten prijs in Delfgauw, Vlieland, Noukoop, Klein-Delfgauw, Delft, Nootdorp, Katwijkerlaan, Oost-Meerpolder, Oude Leede, Roeleveen en bij u inPijnacker?

Latex Spuiten Met Compressor Pijnacker.

Is latex spuiten voordelig?

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen maar al te vaak ver uit elkaar, het ene bedrijf berekent 5 euro per m2 terwijl voor datzelfde oppervlak het andere schildersbedrijf daar 11 euro voor berekent. Deze verschillen in prijzen lijken vreemd doch zijn alleszins gewoon. Het verschil zit om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van een schildersbedrijf is vaak een stuk duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld praxis. Ga natuurlijk altijd voor de beste top kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn naderhand. Een schildersbedrijf kan je meer info geven over de eigenschappen en kosten van de verschillende soorten latex.

Wanden en muren spuiten met latexverf

Een groot pluspunt van latex is dat het voor heel veel ondergronden perfect is om op te kunnen spuiten. Of het nu behang is, duroxblokken of gibowanden. Het beste en mooiste effect verkrijg je door te spuiten over glad stuc. Degene die met latex gaat spuiten zal zien dat er geen enkel onregelmatigheid achter zal blijven, veel eerder is het resultaat supervlak en egaal zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Het is daarom belangrijk te overwegen om eerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed resultaat.

Meer informatie over airless latex spuiten bij u in Pijnacker? Meer informatie over Pijnacker.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor spuit wordt er gebruikt?

Er zijn meerdere soorten verfspuiten. Ze kunnen op lucht werken of zonder lucht. Airless spuiten heeft zeker als voordeel dat de latex veel verfijnder op de wand of plafond wordt gespoten. Met als effect dat de wanden veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit die op lucht werkt. Een latexverf spuit die met lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het is dan net of er gespoten is met een kleine korrel. Het eindresultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een kleine korrel.

Om een plafond netjes te kunnen spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het beste eindresultaat op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan latex rollen met een roller of schilderen van je plafond. Je ziet geen strepen of enig onregelmatigheid meer. Bovendien zorgt het voor een flinke besparing in de kosten, het is veel sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in iedere kleur, voordeel is dat je niet vast zit aan kleurencombinaties die in een blik verf zitten. Gewoon de de kleur op maat laten maken, De enige verschillen die er kunnen zijn is dat je een ander effect in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Vraag eens een offerte voor plafond latex spuiten.