Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Noordeloos. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Kosten Noordeloos

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten of rollen in Den Dool, Hoornaar, Goudriaan, Overslingeland, Nederslingeland, De Kooi, Ottoland, Muisbroek, Hoogewaard, Langerak en bij u inNoordeloos?

Goedkoop Latex Spuiten Noordeloos. 25 jaar Ervaring

Goedkoop latex spuiten. Wat kost het?

Wie een prijs gaat vragen bij de diverse schildersbedrijven zal tot de uitkomst komen dat de tarieven nogal verschillen, het ene schildersbedrijf berekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere bedrijf 10 of 12 euro vraagt voor dezelfde aantal vierkante meters. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn leggen we hier uit. Het begint bij de latex. Er zit natuurlijk altijd een kwaliteitsverschil in, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een praxis is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Kies dan ook voor een betrouwbare kwaliteit latex, doch let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. De vakschilder kan je meer informatie geven over de voordelen en kosten van de diverse soorten latex.

Handige tips over muren spuiten met latexverf

Een groot voordeel van latex is dat het bij heel veel ondergronden perfect is om op te kunnen spuiten. Of het nu om behang gaat of gipsplaten of gibowanden. Het beste, en beste resultaat krijg je door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Bij latex spuiten blijft er geen enkel structuur achter, eerder is het effect vlak en egaal zonder strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, Als de ondergrond niet netjes en volledig egaal is ga je dat door de latex verf heen zien. Wie besluit van tevoren de muur glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter effect bereiken.

Meer informatie over kosten latex spuiten bij u in Noordeloos? Meer informatie over Noordeloos.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor spuit wordt er gebruikt?

Verfspuiten zijn er in uitgebreide uitvoeringen zowel met als zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit pas je toe omdat je de latex een stuk fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Dit zorgt ervoor dat je een gladder effect krijgt. Zodra je met een latexverf spuit op lucht gaat werken kan het voorkomen dat er hele kleine korreltjes ontstaan, het resultaat is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Dit noemt men dan natuurlijk spackspuiten, daarbij wordt heel bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste en gladste resultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of gewoon latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker en egaler is dan rollen. Je ziet geen lelijke strepen of enig onregelmatigheid meer. Ook zorgt het voor een flinke besparing in de kosten, het is veel sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in iedere kleur, het voordeel is dat je onafhankelijk bent van een blik verf verf. Gewoon de de kleur netjes op maat laten maken, wel is het zo dat er kleurverschil kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Wilt u meer te weten komen over de prijs van kosten latex spuiten? Vraag dan een offerte aan.