Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Kruiningergors. Meer dan 25 jaar expertise!

Kruiningergors Latex Spuiten Prijs

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over airless latex spuiten in Heveringen, Helhoek, Oostvoorne, Tinte, Brielle, Strype, Stuifakker, Vierpolders, Rockanje, Nieuwenhoorn en bij u inKruiningergors?

Latex Spuiten Met Compressor Kruiningergors. Ruim 25 jaar Ervaring

Voordelig latex spuiten.

De gemiddelde prijs voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, het ene bedrijf. Deze verschillen in prijzen lijken veel doch zijn volkomen gewoon. De verschillen zitten om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van een schildersbedrijf is meestal duurder dan een liter latex bij bijv. praxis. Ga natuurlijk altijd voor de beste top kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden makkelijk te onderhouden zijn na afloop. Vraag dan ook altijd om informatie wat betreft de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latexverf

Een groot pluspunt van latex is dat het bij heel veel ondergronden perfect is om op te spuiten. Of het nu om behang gaat of gipsplaten of gibowanden. Uiteindelijk om het mooiste effect te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden schoon, netjes en glad zijn. Goed stucwerk dus. Er blijft bij latex spuiten geen structuur achter, eerder is het resultaat supervlak en egaal zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Het is altijd goed te overwegen om eerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed effect.

Meer informatie over latex spuiten of rollen bij u in Kruiningergors? Meer informatie over Kruiningergors.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor spuit wordt er ingezet?

Verfspuiten zijn er in diverse uitvoeringen met en zonder lucht. De spuit zonder lucht zorgt ervoor dat je de latex een stuk fijner op de wanden kunt spuiten. Dit zorgt voor een gladder resultaat. Wanneer je met een latex verf spuit op lucht gaat werken kan het gaan voorkomen dat er kleine korreltjes gaan ontstaan, het lijkt dan net of er gespoten is met een hele kleine korrel. Dit noemt men dan ook spackspuiten, daarbij wordt bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Om een plafond netjes te gaan spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het gladste effect te bereiken is het verstandig om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of gewoon latex rollen is dat plafond spuiten veel strakker, mooier en egaler is dan gewoon rollen. Je ziet geen strepen of enig structuur meer. En de prijs is ook een stuk aantrekkelijker, een plafond spuiten werkt een stuk sneller dan handmatig rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in elke kleur, een voordeel is dat je onafhankelijk bent van een blik verf verf. Gewoon de de kleur netjes op maat laten maken, De kleine verschillen die er kunnen zijn is dat je een iets ander effect in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Vraag een prijs voor airless latex spuiten.