Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Carnisse. Meer dan 25 jaar expertise!

Airless Latex Spuiten Carnisse

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten prijs in Rotterdam, Smitshoek, Heijplaat, Rhoon, Koedood, IJsselmonde, Middeldijk, Kralingse Veer, Barendrecht, Rhoonse Veer en bij u inCarnisse?

Latex Spuiten Carnisse. 25 jaar Ervaring

Is latexverf spuiten goedkoop?

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen maar al te vaak ver uit elkaar, de ene schilder rekent 5 euro per m2 terwijl voor hetzelfde oppervlak het andere schildersbedrijf daar 11 euro voor berekent. Deze prijsverschillen lijken veel maar zijn volkomen normaal. Het begint bij de latex. Er zit natuurlijk altijd een kwaliteitsverschil in, een liter latex van een schildersbedrijf is duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld de gamma. Ga natuurlijk altijd voor de beste kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden eenvoudig te onderhouden zijn achteraf. De vakschilder kan je meer informatie geven over de kenmerken en prijzen van de verschillende soorten latex.

Muren spuiten met latexverf

Latexverf kan gebruikt worden op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het beste en beste effect krijg je alleen maar door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Bij latex spuiten blijft er geen enkel structuur achter, daardoor verkrijg je een superglad en vlak resultaat zonder onregelmatige strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen gaan zien. Het is altijd goed te overwegen om eerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect effect.

Meer informatie over latex spuiten prijs bij u in Carnisse? Meer informatie over Carnisse.

Contact +31 10 310 5035

De beste verfspuiten

Er zijn meerdere soorten verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit zorgt ervoor dat je de latex veel fijner op de wanden kunt spuiten. Met als resultaat dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een gewone verfspuit die op lucht werkt. Een latex spuit die op lucht werkt gaat ervoor zorgen dat er kleine korreltjes gaan komen, het effect is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Dit wordt tevens spackspuiten genoemd, men spuit dan bewust met een hele kleine korrel.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Om het gladste resultaat te verkrijgen kun je het beste latex muurverf gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds is veel strakker en egaler dan als je gebruik maakt van een latex roller. Je zal beslist geen lelijke strepen of andere afwijkingen meer zien. Bovendien zorgt het voor een grote besparing in de kosten, het werkt een stuk sneller dan dat je met de hand gaat rollen. Ook kun je kiezen uit diverse kleuren, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt aanschaffen. Laat gemakkelijk de kleur op maat aanmaken, wel is het zo dat er kleurafwijking kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Vraag om een vrijblijvende offerte voor plafond latex spuiten.