Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Achthoven. Meer dan 25 jaar expertise!

Achthoven Kosten Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten in Groenendijk, Hoge Rijndijk, Leiderdorp, Hazerswoude-Rijndijk, Bent, Koudekerk aan den Rijn, Weipoort, Hoogmade, Zoeterwoude, Hazerswoude-Dorp en bij u inAchthoven?

Latex Spuiten Prijs Achthoven. Meer dan 25 jaar Ervaring

Is latex verf spuiten goedkoper?

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen veelal ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn leggen we hier uit. Het begint bij de latex. Er zit altijd een verschil in kwaliteit in, of je nu een liter latex bij een bedrijf koopt of bij een bouwmarkt is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Ga ten alle tijden voor de beste kwaliteit latex, maar let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Vraag dan ook natuurlijk altijd om info wat betreft de kwaliteit van de latex.

Handige tips over wanden en muren spuiten met latex verf

Een groot pluspunt van latex is dat het bij heel veel ondergronden perfect is om op te kunnen spuiten. Of het nou behang is, duroxblokken of gibowanden. Uiteindelijk om het beste effect te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon en glad zijn. Echt stucwerk dus. Er blijft bij latex spuiten geen structuur achter, daarom krijg je een volkomen glad en vlak resultaat zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen zien. Het is altijd goed te overwegen om allereerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect resultaat.

Meer informatie over voordelig latex spuiten bij u in Achthoven? Meer informatie over Achthoven.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor spuit wordt er ingezet?

Verfspuiten zijn er in meerdere uitvoeringen met en zonder lucht. Airless spuiten heeft zeker als pluspunt dat de latex veel verfijnder op de wand of plafond wordt gespoten. Dit zorgt voor een gladder effect. Wanneer je met een latex verf spuit op lucht werkt kan het gaan voorkomen dat er kleine korreltjes ontstaan, het lijkt dan net of er gespoten is met een hele kleine korrel. Het resultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, hierbij wordt bewust met een kleine korrel gespoten.

Om een plafond goed te gaan spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste resultaat te bereiken is het beste om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit Het verschil tussen spuitwerk op plafond of eenvoudig latex rollen is dat plafond spuiten veel strakker, mooier en egaler is dan gewoon rollen. Je ziet geen lelijke strepen of enig onregelmatigheid meer. Bovendien zorgt het voor een flinke kostenbesparing, een plafond spuiten werkt vele malen sneller dan met de hand rollen. Ook heb je de keuze uit verschillende kleuren, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt kopen. Gewoon de de kleur simpel op maat laten maken, wel is het zo dat er kleurafwijking kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Vraag een prijs voor kosten latex spuiten.