Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Hekendorp. Meer dan 25 jaar expertise!

Airless Latex Spuiten in Hekendorp

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten in Boven-Haastrecht, Hogebrug, Goejanverwelle, Rozendaal, Langeweide, Langeweide, Haastrecht, Stein, Ruigeweide, Hoenkoop en bij u inHekendorp?

Latex Spuiten Plafond Hekendorp. Meer dan 25 jaar Ervaring

Voordelig latexverf spuiten.

Degene die een vrijblijvende offerte gaat vragen bij de diverse ondernemers zal tot de conclusie komen dat de tarieven nogal kunnen verschillen, het ene bedrijf berekent 5 euro per m2 terwijl voor datzelfde oppervlak het andere bedrijf 11 euro per m2 rekent. Deze prijsverschillen lijken vreemd doch zijn volkomen gewoon. Het begint bij de latex. Daar zit altijd een kwaliteitsverschil in, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een bouwmarkt is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Kies ten alle tijden voor een goede kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden makkelijk te onderhouden zijn naderhand. De vakschilder kan je meer info geven over de voordelen en kosten van de verschillende soorten latex.

Handige tips over wanden en muren spuiten met latex

Latexverf kan gebruikt worden op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het beste en mooiste resultaat krijg je alleen maar door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Er blijft bij latex spuiten geen structuur achter, veel eerder is het effect supervlak en egaal zonder strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen zien. Wie de moeite neemt eerst de wand van te voren glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter resultaat verkrijgen.

Meer informatie over latex spuiten kosten bij u in Hekendorp? Meer informatie over Hekendorp.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er gebruikt?

Er bestaan meerdere soorten verfspuiten. Ze kunnen op lucht werken of zonder lucht. De spuit zonder lucht pas je toe omdat je de latex een stuk fijner op de wanden kunt spuiten. Met als resultaat dat de wanden veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit met compressor. Een latex verf spuit die op lucht werkt kan ervoor zorgen dat er kleine korreltjes gaan voorkomen, het effect is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Dit noemt men dan ook spackspuiten, men spuit dan bewust met een kleine korrel.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het beste resultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit dan als je gebruik maakt van een latex roller. Je zal absoluut geen strepen of andere afwijkingen meer zien. En de prijs is ook een stuk minder, een plafond spuiten werkt een stuk sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in elke kleur, een voordeel is dat je onafhankelijk bent van een blik verf. Laat gewoon de kleur op maat aanmaken, wel is het zo dat er verschil in kleur kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Wilt u meer te weten komen over de prijzen van latex spuiten met compressor? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.