Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Biert. Meer dan 25 jaar expertise!

Airless Latex Spuiten Biert

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over voordelig latex spuiten in De Hoek, Spijkenisse, Simonshaven, Zuidland, Abbenbroek, Geervliet, Moleneind, Heenvliet, Hekelingen, Nieuw-Beijerland en bij u inBiert?

Latex Spuiten Met Compressor Biert. 25 jaar Ervaring

Goedkoop latex verf spuiten. Wat kost het?

Degene die een vrijblijvende offerte gaat aanvragen bij de verschillende bedrijven zal tot de conclusie komen dat de tarieven nogal verschillen, de ene ondernemer rekent 5 euro per m2 terwijl voor dezelfde oppervlak het andere schildersbedrijf daar 11 euro voor rekent. Dat deze prijsverschillen normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het begint bij de latex. Er zit ten alle tijden een verschil in kwaliteit in, een liter latex van de vakschilder is duurder dan een liter latex bij bijv. een bouwmarkt. Kies dan ook voor een goede kwaliteit latex, doch let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Vraag daarom ten alle tijden om info betreffende de kwaliteit van de latex.

Tips over wanden en muren spuiten met latexverf

Een groot pluspunt van latex is dat het voor de meeste ondergronden goed is om op te kunnen spuiten. Of het nu behang is, gipsplaten of gibowanden. Het allerbeste en beste resultaat krijg je door te spuiten over nieuw en glad stuc. Wie voor latex spuiten kiest zal merken dat er geen enkel onregelmatigheid achter zal blijven, veel eerder is het resultaat supervlak en egaal zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen zien. Het is daarom te overwegen om eerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect resultaat.

Meer informatie over kosten latex spuiten bij u in Biert? Meer informatie over Biert.

Contact +31 10 310 5035

De beste verfspuiten

Verfspuiten bestaan uit uitvoeringen zowel met als zonder lucht. De spuit zonder lucht, ook wel airless spuit pas je toe omdat je de latex een stuk fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Dit zorgt voor een gladder resultaat. Een latex spuit die met lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het effect is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Dit wordt tevens spackspuiten genoemd, men spuit dan heel bewust met een kleine korrel.

Om een plafond te spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste en gladste resultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler Het contrast tussen spuitwerk op plafond of gewoon latex rollen is dat plafond spuiten veel strakker en egaler is dan gewoon rollen. Er is geheel geen structuur zichtbaar achteraf. Verder zorgt het voor een flinke kostenbesparing, een plafond spuiten gaat vele malen sneller dan met de roller. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in elke kleur, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt aanschaffen. Je kunt de kleur simpel op maat laten maken, De kleine verschillen die er kunnen zijn is dat je een iets ander effect in de kleur kunt merken op wand of plafond.

Vraag eens een vrijblijvende offerte voor plafond latex spuiten.