Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Nieuw-Helvoet. Meer dan 25 jaar expertise!

Nieuw-Helvoet Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten kosten in Hellevoetsluis, Vlotbrug, Nieuwenhoorn, IJzerenbrug, Rockanje, Strype, Tinte, Oudenhoorn, Stuifakker, Tweede Vlotbrug en bij u inNieuw-Helvoet?

Goedkoop Latex Spuiten Nieuw-Helvoet. Ruim 25 jaar Ervaring

Goedkoop latexverf spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde prijs voor het spuiten van latex liggen ver uit elkaar, de ene schilder rekent 5 euro per m2 terwijl voor hetzelfde oppervlak de andere ondernemer 11 euro per m2 rekent. Dat deze prijsverschillen normaal zijn leggen we hier uit. Het begint bij de latex. Daar zit natuurlijk altijd een kwaliteitsverschil in, een liter latex van de vakschilder is meestal duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld de gamma. Ga ten alle tijden voor een top kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn na afloop. Een schildersbedrijf kan je meer info geven over de voordelen en kosten van de diverse soorten latex.

Handige tips over muren spuiten met latex verf

Latexverf kan gebruikt worden op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Tenslotte om het allerbeste resultaat te bereiken moet je zorgen dat de wanden schoon, netjes en glad zijn. Goed stucwerk dus. Er blijft bij latex spuiten geen structuur achter, veel eerder is het effect vlak en egaal zonder strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen zien. Het is altijd te overwegen om eerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect effect.

Meer informatie over plafond latex spuiten bij u in Nieuw-Helvoet? Meer informatie over Nieuw-Helvoet.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende soorten spuiten, wat is het beste?

Verfspuiten bestaan in uitvoeringen zowel met als zonder lucht. De airless spuit zorgt ervoor dat je de latex een stuk fijner op de wanden kunt spuiten. Met als resultaat dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een gewone verfspuit met compressor. Zodra je met een latex spuit op lucht werkt kan het gaan voorkomen dat er kleine korreltjes gaan ontstaan, het effect is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, daarbij wordt bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Om een plafond perfect te kunnen spuiten maakt men gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het gladste eindresultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit dan wanneer je een latex roller gaat gebruiken. Je ziet geen strepen of enig onregelmatigheid meer. En de prijs is ook een stuk aantrekkelijker, het is veel sneller dan dat je met de hand gaat rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in elke kleur, het voordeel is dat je niet vast zit aan kleurencombinaties die in een gewone blik zitten. Je kunt de kleur op maat laten maken, houdt er wel rekening mee dat de kleur een ander effect kan geven indien je het op de wand of plafond spuit.

Vraag om een vrijblijvende offerte voor kosten latex spuiten.