Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Zwingelspaan. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Plafond in Zwingelspaan

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten met compressor in Tonnekreek, Oude Stoof, Oudemolen, Noordschans, Klundert, Fijnaart, Bovensluis, De Druif, Noordhoek, Kade en bij u inZwingelspaan?

Voordelig Latex Spuiten Zwingelspaan. Meer dan 25 jaar Ervaring

Voordelig latex spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf. Deze prijsverschillen lijken vreemd maar zijn volkomen normaal. De verschillen zitten om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, een liter latex van een schildersbedrijf is vaak een stuk duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld praxis. Ga daardoor voor een betrouwbare kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden eenvoudig te onderhouden zijn na afloop. Een schildersbedrijf kan je meer informatie geven over de kenmerken en kosten van de verschillende soorten latex.

Wanden en muren spuiten met latexverf

Late kan worden gebruikt op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Uiteindelijk om het beste resultaat te bereiken moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon, netjes en glad zijn. Echt stucwerk dus. Wie voor latex spuiten kiest zal merken dat er geen onregelmatigheid achterblijft, daardoor krijg je een superglad en vlak effect zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, dan zie je de onderlaag door de latex heen. Wie besluit van tevoren even de muur glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter effect bereiken.

Meer informatie over latex spuiten met compressor bij u in Zwingelspaan? Meer informatie over Zwingelspaan.

Contact +31 10 310 5035

Diverse soorten spuiten, welke is het beste?

Verfspuiten bestaan uit uitvoeringen met en zonder lucht. De airless spuit zorgt ervoor dat je de latex veel fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Met als effect dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een gewone verfspuit die op lucht werkt. Zodra je met een latexverf spuit op lucht werkt kan het gebeuren dat er hele kleine korreltjes gaan ontstaan, het is dan net of er is gespoten met een kleine korrel. Dit noemt men dan tevens spackspuiten, men spuit dan bewust met een kleine korrel.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste en gladste eindresultaat op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan wanneer je een latex roller gaat gebruiken. Er is totaal geen structuur meer te zien achteraf. Daarnaast zorgt het voor een flinke besparing in de kosten, een plafond spuiten gaat vele malen sneller dan met de roller. Natuurlijk heb je de keuze uit meerdere kleuren, het voordeel is dat je niet vast zit aan kleuren die in een blik zitten. Je kunt de kleur eenvoudig op maat laten maken, De kleine afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een ander resultaat in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Vraag eens een offerte voor prijs latex spuiten.