Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Zuidzijde. Meer dan 25 jaar expertise!

Zuidzijde Plafond Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over voordelig latex spuiten in Vuurbaken, Zwartsluisje, Zuid-Beijerland, Zinkweg, Bommelskous, Oosthoek, Schenkeldijk, Nieuw-Beijerland, Piershil, Nieuwendijk en bij u inZuidzijde?

Latex Spuiten Prijs Zuidzijde.

Voordelig latex verf spuiten.

Degene die een prijs gaat vragen bij de diverse ondernemers zal tot de conclusie komen dat de kosten nogal kunnen verschillen, het ene schildersbedrijf rekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro berekent voor dezelfde aantal vierkante meters. Deze prijsverschillen lijken veel doch zijn volkomen gewoon. Het verschil zit om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Ga altijd voor de beste kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn naderhand. Vraag dan ook natuurlijk altijd om info wat betreft de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latexverf

Een groot voordeel van latex is dat het bij de meeste ondergronden perfect is om op te spuiten. Behang, duroxblokken, steen, het is allemaal heel gemakkelijk. Het allerbeste en mooiste effect krijg je door te spuiten over glad stuc. Er blijft bij latex spuiten geen enkel structuur achter, eerder is het resultaat vlak en egaal zonder lelijke strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Het is daarom te overwegen om allereerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect resultaat.

Meer informatie over voordelig latex spuiten bij u in Zuidzijde? Meer informatie over Zuidzijde.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor spuit wordt er ingezet?

Er zijn meerdere soorten verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. De airless spuit zorgt ervoor dat je de latex veel fijner op de wanden kunt spuiten. Met als effect dat de wanden veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit die op lucht werkt. Een latex verf spuit die op lucht werkt kan ervoor zorgen dat er kleine korreltjes voorkomen, het lijkt dan net of er is gespoten met een hele kleine korrel. Het resultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, hierbij wordt heel bewust met een kleine korrel gespoten.

Om een plafond te spuiten maakt men gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het beste resultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of normaal latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker en egaler is dan rollen. Er is geheel geen structuur zichtbaar na het spuiten. En de prijs is ook een stuk minder, een plafond spuiten werkt een stuk sneller dan met de hand rollen. Natuurlijk kun je kiezen uit diverse kleuren, je hoeft niet rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt kopen. Je kunt de kleur eenvoudig op maat laten maken, De kleine verschillen die er kunnen zijn is dat je een iets ander effect in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Wilt u meer weten over de kosten van latex spuiten of rollen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.