Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Wijngaarden. Meer dan 25 jaar expertise!

Airless Latex Spuiten in Wijngaarden

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over airless latex spuiten in Sliedrecht, Baanhoek, Matena, Hofwegen, Bleskensgraaf, Oosteind, Oud-Alblas, Papendrecht, Giessendam, Kooiwijk en bij u inWijngaarden?

Kosten Latex Spuiten Wijngaarden. 25 jaar Ervaring

Voordelig latex spuiten.

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf berekent 5 euro per m2 terwijl voor datzelfde oppervlak een andere schilder 11 euro per m2 rekent. Dat deze prijsverschillen normaal zijn gaan we hier uitleggen. De verschillen zitten om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij een bedrijf koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Kies dan ook voor een top kwaliteit latex, en let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Vraag daarom ten alle tijden om informatie betreffende de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latex verf

Een groot pluspunt van latex is dat het voor heel veel ondergronden goed is om op te spuiten. Of het nou behang is, gipsplaten of gibowanden. Uiteindelijk om het beste resultaat te bereiken moet je zorgen dat de wanden schoon en glad zijn. Echt stucwerk dus. Wie voor latex spuiten kiest zal merken dat er geen enkel onregelmatigheid achter zal blijven, daarom krijg je een superglad en vlak resultaat zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Wie besluit van tevoren even de muur glad te stucen zal dan ook een beter resultaat bereiken.

Meer informatie over kosten latex spuiten bij u in Wijngaarden? Meer informatie over Wijngaarden.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Verfspuiten zijn er in meerdere uitvoeringen met en zonder lucht. Airless spuiten heeft als pluspunt dat de latex veel fijner op de wand of plafond gespoten wordt. Dit zorgt ervoor dat je een gladder resultaat krijgt. Zodra je met een latexverf spuit op lucht gaat werken kan het gebeuren dat er hele kleine korreltjes ontstaan, het resultaat is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Dit wordt ook spackspuiten genoemd, daarbij wordt heel bewust met een kleine korrel gespoten.

Om een plafond te spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het gladste eindresultaat op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds is veel strakker, mooier en egaler dan als je gebruik maakt van een latex roller. Je zal beslist geen lelijke strepen of andere afwijkingen meer zien. Verder zorgt het voor een flinke kostenbesparing, een plafond spuiten gaat een stuk sneller dan handmatig rollen. Tevens kun je kiezen uit meerdere kleuren, het voordeel is dat je onafhankelijk bent van een gewone blik verf verf. Gewoon de de kleur op maat laten maken, De kleine afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een iets ander effect in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Vraag om een offerte voor kosten latex spuiten.