Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Voorweg. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten in Voorweg

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over prijs latex spuiten in De Roemer, Loete, Rietveld, Noordeinde, Hazerswoude-Dorp, Hogeveen, Boskoop, Westeinde, Randenburg, Hazerswoude-Rijndijk en bij u inVoorweg?

Kosten Latex Spuiten Voorweg. Meer dan 25 jaar Ervaring

Goedkoop latex verf spuiten.

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen maar al te vaak ver uit elkaar, de ene schilder berekent 5 euro per m2 terwijl voor datzelfde oppervlak de andere ondernemer 11 euro per m2 rekent. Deze prijsverschillen lijken vreemd maar zijn alleszins normaal. Het begint bij de latex. Er zit natuurlijk altijd een kwaliteitsverschil in, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Ga natuurlijk altijd voor de allerbeste top kwaliteit latex, doch let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. De vakschilder kan je meer informatie geven over de voordelen en prijzen van de verschillende soorten latex.

Wanden en plafond spuiten met latex

Een groot voordeel van latex is dat het bij heel veel ondergronden goed is om op te spuiten. Behang, gipsplaten, steen, het is stuk voor stuk heel eenvoudig. Uiteindelijk om het mooiste effect te krijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon en glad zijn. Goed stucwerk dus. Wie voor latex spuiten kiest zal merken dat er geen enkel onregelmatigheid achter zal blijven, daarom krijg je een volkomen glad en vlak effect zonder strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, dan zie je de onderlaag door de latex heen. Het is altijd goed te overwegen om allereerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed effect.

Meer informatie over plafond latex spuiten bij u in Voorweg? Meer informatie over Voorweg.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende soorten spuiten, welke is het beste?

Er zijn meerdere type verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. De airless spuit zorgt ervoor dat je de latex een stuk fijner op de wanden kunt spuiten. Met als resultaat dat de wanden veel gladder worden dan met een gewone verfspuit met compressor. Wanneer je met een latex spuit op lucht werkt kan het voorkomen dat er kleine korreltjes gaan ontstaan, het effect is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Het eindresultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een kleine korrel.

Om een plafond netjes te kunnen spuiten maakt men gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het gladste resultaat te verkrijgen is het beste om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan latex rollen met een roller of schilderen van je plafond. Er is geheel geen structuur zichtbaar na het spuiten. Ook zorgt het voor een flinke kostenbesparing, het werkt een stuk sneller dan dat je handmatig gaat rollen. Natuurlijk ook heb je de keuze uit diverse kleuren, voordeel is dat je niet vast zit aan kleurencombinaties die in een blik verf zitten. Je kunt de kleur netjes op maat laten maken, De kleine verschillen die er kunnen zijn is dat je een iets ander resultaat in de kleur kunt merken op wand of plafond.

Vraag eens een offerte voor latex spuiten of rollen.