Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Stormpolder. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Of Rollen in Stormpolder

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over prijs latex spuiten in Krimpen aan den IJssel, Bolnes, Capelle aan den IJssel, Kralingse Veer, IJsselmonde, IJsseloord, Krimpen aan de Lek, Groot Hitland, Kinderdijk, Elshout en bij u inStormpolder?

Latex Spuiten Plafond Stormpolder. Ruim 25 jaar Ervaring

Voordelig latex spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde prijs voor het spuiten van latex liggen maar al te vaak ver uit elkaar, het ene bedrijf rekent 5 euro per m2 terwijl voor datzelfde oppervlak de andere ondernemer daar 11 euro voor rekent. Deze verschillen in prijs lijken vreemd maar zijn volkomen normaal. Het begint bij de latex. Daar zit natuurlijk altijd een verschil in kwaliteit in, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een bouwmarkt is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Ga natuurlijk altijd voor de beste kwaliteit latex, maar let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Een schildersbedrijf kan je meer info geven over de eigenschappen en prijzen van de diverse soorten latex.

Wanden en plafond spuiten met latexverf

Een groot pluspunt van latex is dat het bij veel ondergronden perfect is om op te kunnen spuiten. Behang, gipsplaten, stenen, het is allemaal heel gemakkelijk. Tenslotte om het mooiste effect te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden schoon en glad zijn. Echt stucwerk dus. Er blijft bij latex spuiten geen structuur achter, eerder is het resultaat supervlak en gelijkmatig zonder strepen. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen zien. Het is daarom ook verstandig te overwegen om eerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect effect.

Meer informatie over latex spuiten prijs bij u in Stormpolder? Meer informatie over Stormpolder.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor spuit wordt er ingezet?

Er bestaan diverse soorten verfspuiten. Je hebt ze die op lucht werken en zonder lucht. Airless spuiten heeft zeker als voordeel dat de latexverf veel fijner op de wand of plafond wordt gespoten. Dit zorgt voor een gladder effect. Een latexverf spuit die met lucht werkt kan ervoor zorgen dat er kleine korreltjes voorkomen, het resultaat is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Dit wordt tevens spackspuiten genoemd, daarbij wordt bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het beste en gladste effect op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan als je gebruik maakt van een latex roller. Er is geheel geen onregelmatigheid zichtbaar na het spuiten. Bovendien zorgt het voor een grote besparing in de kosten, het is een stuk sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in elke kleur, je hoeft niet echt rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik kunt aanschaffen. Gewoon de de kleur netjes op maat laten maken, wel is het zo dat er afwijking in kleur kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Vraag om een vrijblijvende offerte voor latex spuiten plafond.