Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Roodevaart. Meer dan 25 jaar expertise!

Goedkoop Latex Spuiten in Roodevaart

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over plafond latex spuiten in Moerdijk, Strijensas, Lochtenburg, Hoekske, Steenplaats, Zevenhuizen, Schenkeldijk, Binnen-Moerdijk, Achterdijk, Mookhoek en bij u inRoodevaart?

Latex Spuiten Plafond Roodevaart. 25 jaar Ervaring

Voordelig latex spuiten.

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen veelal ver uit elkaar, het ene bedrijf berekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro vraagt voor hetzelfde aantal vierkante meters. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn leggen we hier uit. Het begint bij de latex. Daar zit ten alle tijden een verschil in kwaliteit in, of je nu een liter latex bij een bedrijf koopt of bij een bouwmarkt is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Kies dan ook voor een top kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn naderhand. Een schildersbedrijf kan je meer info geven over de kenmerken en prijzen van de diverse soorten latex.

Wanden en plafond spuiten met latex

Late kan worden ingezet op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het beste en beste effect krijg je alleen maar door te spuiten over glad stucwerk. Er blijft bij latex spuiten geen structuur achter, daardoor krijg je een superglad en vlak resultaat zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Het is daarom belangrijk te overwegen om eerst je wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect resultaat.

Meer informatie over latex spuiten kosten bij u in Roodevaart? Meer informatie over Roodevaart.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er gebruikt?

Verfspuiten bestaan uit uitvoeringen zowel met als zonder lucht. De airless spuit pas je toe omdat je de latex veel fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Met als resultaat dat de wanden veel gladder worden dan met een gewone verfspuit die op lucht werkt. Een latexverf spuit die op lucht werkt kan ervoor zorgen dat er kleine korreltjes voorkomen, het lijkt dan net of er gespoten is met een kleine korrel. Dit noemt men dan natuurlijk spackspuiten, men spuit dan bewust met een kleine korrel.

Om een plafond te spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het gladste effect te verkrijgen kun je het beste latex muurverf toepassen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan latex rollen met een roller of schilderen van je plafond. Er is totaal geen onregelmatigheid meer te zien na het spuiten. En de prijs is ook een stuk minder, een plafond spuiten gaat vele malen sneller dan met de roller. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in iedere kleur, voordeel is dat je onafhankelijk bent van een gewone blik verf. Gewoon de de kleur op maat laten maken, De enige afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een iets ander resultaat in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Wilt u meer weten over de prijzen van plafond latex spuiten? Vraag dan een prijs aan.