Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Rietveld. Meer dan 25 jaar expertise!

Rietveld Plafond Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over plafond latex spuiten in Loete, Voorweg, De Roemer, Gouwsluis, Hazerswoude-Dorp, Hoorn, Hazerswoude-Rijndijk, Alphen aan den Rijn, Noordeinde, Koudekerk aan den Rijn en bij u inRietveld?

Voordelig Latex Spuiten Rietveld. Ruim 25 jaar Ervaring

Voordelig latexverf spuiten.

De gemiddelde prijs voor het spuiten van latex liggen veelal ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn leggen we hier uit. Het begint bij de latex. Daar zit ten alle tijden een verschil in kwaliteit in, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Ga altijd voor de allerbeste kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn achteraf. Een schildersbedrijf kan je meer info geven over de voordelen en kosten van de verschillende soorten latex.

Wanden spuiten met latex verf

Latex verf kan worden ingezet op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Uiteindelijk om het allerbeste resultaat te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon, netjes en glad zijn. Goed stucwerk dus. Wie voor latex spuiten kiest zal merken dat er geen enkel onregelmatigheid achter zal blijven, veel eerder is het effect supervlak en egaal zonder strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen zien. Het is ten alle tijden te overwegen om allereerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed effect.

Meer informatie over latex spuiten kosten bij u in Rietveld? Meer informatie over Rietveld.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er gebruikt?

Er bestaan diverse type verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. Airless spuiten heeft het pluspunt dat de latexverf veel verfijnder op de wand of plafond wordt gespoten. Met als effect dat de wanden veel gladder worden dan met een gewone verfspuit die op lucht werkt. Een latex verf spuit die op lucht werkt gaat ervoor zorgen dat er kleine korreltjes gaan voorkomen, het lijkt dan net of er gespoten is met een kleine korrel. Dit noemt men dan ook spackspuiten, hierbij wordt bewust met een kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latex verf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste en gladste eindresultaat op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit Het verschil tussen spuitwerk op plafond of gewoon latex rollen is dat plafond spuiten veel strakker, mooier en egaler is dan gewoon rollen. Er is geheel geen structuur meer zichtbaar achteraf. Daarnaast zorgt het voor een flinke besparing in de kosten, een plafond spuiten gaat een stuk sneller dan met de roller. Het spuiten van je plafond is mogelijk in elke kleur, voordeel is dat je niet vast zit aan kleuren die in een gewone blik zitten. Laat gewoon de kleur op maat maken, houdt er wel rekening mee dat de kleur een ander resultaat kan geven als je het op de wand of plafond spuit.

Vraag eens een offerte voor latex spuiten prijs.