Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Reeuwijk-Dorp. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Prijs Reeuwijk-Dorp

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten met compressor in Oud-Reeuwijk, Middelburg, Tempel, Randenburg, Bloemendaal, Reeuwijk, Boskoop, Oudeweg, Reeuwijksebrug, Waddinxveen en bij u inReeuwijk-Dorp?

Airless Latex Spuiten Reeuwijk-Dorp. 25 jaar Ervaring

Voordelig latexverf spuiten.

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, de ene schilder berekent 5 euro per m2 terwijl voor datzelfde oppervlak het andere schildersbedrijf 11 euro per m2 rekent. Deze prijsverschillen lijken veel doch zijn volkomen gewoon. De verschillen zitten onder andere in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een gamma is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Ga ten alle tijden voor een goede kwaliteit latex, en let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Vraag daarom ten alle tijden om informatie wat betreft de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latex

Latex verf kan gebruikt worden op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het beste en mooiste resultaat krijg je alleen maar door te spuiten over nieuw en glad stuc. Wie met latex gaat spuiten zal zien dat er geen enkel onregelmatigheid achter zal blijven, eerder is het resultaat supervlak en egaal zonder strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, dan zie je de onderlaag door de latex heen. Wie de moeite neemt eerst de wand van te voren glad te stucen zal dan ook een beter resultaat bereiken.

Meer informatie over latex spuiten bij u in Reeuwijk-Dorp? Meer informatie over Reeuwijk-Dorp.

Contact +31 10 310 5035

Diverse type spuiten, wie is het beste?

Verfspuiten bestaan in uitvoeringen met en zonder lucht. Airless spuiten heeft als voordeel dat de latex verf veel fijner op de wand of plafond gespoten wordt. Dit geeft een fijner en gladder resultaat dan een verfspuit met een compressor. Zodra je met een latexverf spuit op lucht werkt kan het gaan voorkomen dat er hele kleine korreltjes gaan ontstaan, het lijkt dan net of er is gespoten met een hele kleine korrel. Dit wordt ook spackspuiten genoemd, daarbij wordt heel bewust met een kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latex verf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste eindresultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan latex rollen met een roller of schilderen van je plafond. Er is totaal geen structuur zichtbaar achteraf. En de prijs is ook een stuk aantrekkelijker, het werkt een stuk sneller dan dat je met de hand gaat rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in elke kleur, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een blik verf kunt kopen. Laat gewoon de kleur op maat aanmaken, houdt er wel rekening mee dat er afwijking in kleur kan zijn wanneer je het op de wand of plafond spuit.

Wilt u meer te weten komen over de prijzen van kosten latex spuiten? Vraag dan een offerte aan.