Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Reedijk. Meer dan 25 jaar expertise!

Reedijk Kosten Latex Spuiten

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten kosten in Goidschalxoord, Heinenoord, Westdijk, Stougjesdijk, Mijnsheerenland, Maasdijk, Oud-Beijerland, Westmaas, Greup, Koedood en bij u inReedijk?

Latex Spuiten Met Compressor Reedijk. Ruim 25 jaar Ervaring

Is latex verf spuiten goedkoop?

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen ver uit elkaar, het ene bedrijf. Deze verschillen in prijs lijken vreemd doch zijn volkomen normaal. Het begint bij de latex. Daar zit natuurlijk altijd een kwaliteitsverschil in, een liter latex van de vakschilder is vaak wat duurder dan een liter latex bij bijv. een bouwmarkt. Ga ten alle tijden voor de beste kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn achteraf. Vraag daardoor ten alle tijden om informatie betreffende de kwaliteit van de latex.

Wanden en plafond spuiten met latex verf

Een groot voordeel van latex is dat het bij heel veel ondergronden goed is om op te kunnen spuiten. Of het nou behang is, gipsplaten of gibowanden. Het beste en mooiste resultaat verkrijg je door te spuiten over nieuw en glad stuc. Degene die met latex gaat spuiten zal merken dat er geen structuur achter zal blijven, veel eerder is het resultaat vlak en gelijkmatig zonder strepen. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen zien. Wie besluit van tevoren de muur glad te stucen zal dan ook een beter resultaat verkrijgen.

Meer informatie over prijs latex spuiten bij u in Reedijk? Meer informatie over Reedijk.

Contact +31 10 310 5035

Diverse soorten spuiten, wat is het beste?

Er zijn verschillende soorten verfspuiten. Je hebt ze die op lucht werken en zonder lucht. De spuit zonder lucht zorgt ervoor dat je de latex veel fijner op de wanden kunt spuiten. Dit zorgt voor een gladder effect. Wanneer je met een latex verf spuit op lucht gaat werken kan het voorkomen dat er hele kleine korreltjes ontstaan, het effect is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Het eindresultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan bewust met een hele kleine korrel.

Om een plafond te spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het beste resultaat op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan wanneer je gebruik maakt van een latex roller. Je ziet geen strepen of enig structuur meer. En de prijs is ook een stuk aantrekkelijker, het werkt een stuk sneller dan dat je met de hand gaat rollen. Tevens heb je de keuze uit diverse kleuren, een voordeel is dat je onafhankelijk bent van een gewone blik verf. Gewoon de de kleur op maat laten maken, De kleine afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een iets ander resultaat in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Vraag eens een offerte voor airless latex spuiten.