Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Langstraat. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Prijs in Langstraat

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over latex spuiten plafond in Achthuizen, Kranendijk, Zuidzijde, Ooltgensplaat, Den Bommel, Oude-Tonge, Stad aan ’t Haringvliet, Tiengemeten, Oranjeoord, Heijningen en bij u inLangstraat?

Voordelig Latex Spuiten Langstraat. Meer dan 25 jaar Ervaring

Goedkoop latexverf spuiten.

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen maar al te vaak ver uit elkaar, de ene schilder berekent 5 euro per m2 terwijl voor datzelfde oppervlak een andere schilder 11 euro per m2 rekent. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn leggen we hier uit. Het verschil zit onder andere in de kwaliteit van de latex, een liter latex van een schildersbedrijf is over het algemeen duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld de gamma. Kies ten alle tijden voor een top kwaliteit latex, doch let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. De vakschilder kan je meer info geven over de kenmerken en prijzen van de verschillende soorten latex.

Handige tips over wanden en muren spuiten met latex

Een groot voordeel van latex is dat het voor heel veel ondergronden perfect is om op te spuiten. Behang, duroxblokken, steen, het is allemaal heel eenvoudig. Uiteindelijk om het beste effect te verkrijgen moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon en glad zijn. Goed stucwerk dus. Wie voor latex spuiten kiest zal zien dat er geen onregelmatigheid achterblijft, daardoor krijg je een superglad en vlak effect zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Wie besluit van tevoren de plafond of wand glad te stucen zal dan ook een beter effect verkrijgen.

Meer informatie over latex spuiten bij u in Langstraat? Meer informatie over Langstraat.

Contact +31 10 310 5035

Wat voor een spuit wordt er gebruikt?

Er zijn verschillende soorten verfspuiten. Ze kunnen op lucht werken of zonder lucht. Airless spuiten heeft het voordeel dat de latex veel fijner op de wand of plafond gespoten wordt. Dit zorgt voor een gladder resultaat. Een latex verf spuit die met lucht werkt gaat ervoor zorgen dat er kleine korreltjes voorkomen, het effect is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Het eindresultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, men spuit dan bewust met een hele kleine korrel.

Een plafond spuiten met latex verf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het gladste effect op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan wanneer je gebruik maakt van een latex roller. Er is geheel geen onregelmatigheid meer zichtbaar achteraf. En de kosten zijn ook een stuk minder, het werkt een stuk sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in elke kleur, je hoeft niet rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik kunt aanschaffen. Laat gewoon de kleur op maat maken, De kleine afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een ander effect in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Wilt u meer te weten komen over de prijs van latex spuiten of rollen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.