Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Kwartier. Meer dan 25 jaar expertise!

Kwartier Voordelig Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over prijs latex spuiten in Nieuwemolen, Driehoek, Zevenhuizen, Fijnaart, Oudemolen, Heijningen, Kade, Stadse Dijk, Oranjeoord, Helwijk en bij u inKwartier?

Goedkoop Latex Spuiten Kwartier. Ruim 25 jaar Ervaring

Voordelig latexverf spuiten.

De gemiddelde prijzen voor het spuiten van latex liggen ver uit elkaar, het ene bedrijf. Dat deze prijsverschillen normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het begint bij de latex. Daar zit altijd een verschil in kwaliteit in, een liter latex van een schildersbedrijf is meestal duurder dan een liter latex bij bijv. de gamma. Ga altijd voor de beste kwaliteit latex, en let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Een schildersbedrijf kan je meer info geven over de voordelen en prijzen van de diverse soorten latex.

Tips over muren spuiten met latexverf

Latex verf kan ingezet worden op vele ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het beste en beste resultaat krijg je alleen maar door te spuiten over nieuw en glad stuc. Er blijft bij latex spuiten geen structuur achter, daarom krijg je een volkomen glad en vlak resultaat zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, Als de ondergrond niet goed en helemaal egaal is ga je dat door de latex heen zien. Het is altijd te overwegen om allereerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een perfect effect.

Meer informatie over latex spuiten met compressor bij u in Kwartier? Meer informatie over Kwartier.

Contact +31 10 310 5035

Diverse type spuiten, dewelke is het beste?

Er bestaan verschillende soorten verfspuiten. Er zijn er die werken op lucht en zonder lucht. Airless spuiten heeft als voordeel dat de latexverf veel verfijnder op de wand of plafond wordt gespoten. Dit geeft een fijner en gladder resultaat dan een verfspuit met een compressor. Wanneer je met een latex verf spuit op lucht gaat werken kan het gaan voorkomen dat er kleine korreltjes gaan ontstaan, het is dan net of er is gespoten met een hele kleine korrel. Dit wordt tevens spackspuiten genoemd, daarbij wordt bewust met een kleine korrel gespoten.

Om een plafond goed te kunnen spuiten maakt men gebruik van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste en gladste resultaat te verkrijgen is het beste om latex muurverf te gebruiken om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit Het contrast tussen spuitwerk op plafond of normaal latex rollen is dat plafond spuiten veel strakker, mooier en egaler is dan gewoon rollen. Er is geheel geen onregelmatigheid meer zichtbaar na het spuiten. Verder zorgt het voor een flinke besparing in de kosten, een plafond spuiten werkt veel sneller dan handmatig rollen. Natuurlijk ook kun je kiezen uit diverse kleuren, voordeel is dat je onafhankelijk bent van een gewone blik verf. Gewoon de de kleur netjes op maat laten maken, De kleine verschillen die er kunnen zijn is dat je een ander resultaat in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Wilt u meer weten over de kosten van latex spuiten plafond? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.