Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Krooswijk. Meer dan 25 jaar expertise!

Krooswijk Latex Spuiten Met Compressor

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten plafond in Zevenbergen, Pelikaan, Achterdijk, De Druif, Noordhoek, Klundert, Lochtenburg, Langeweg, Oude Stoof, Noordschans en bij u inKrooswijk?

Latex Spuiten Prijs Krooswijk. Meer dan 25 jaar Ervaring

Is latex spuiten goedkoop?

Wie een offerte gaat aanvragen bij de diverse schildersbedrijven zal tot de uitkomst komen dat de tarieven nogal verschillen, het ene schildersbedrijf. Deze prijsverschillen lijken veel maar zijn alleszins normaal. Het begint bij de latex. Er zit altijd een verschil in kwaliteit in, een liter latex van een schildersbedrijf is duurder dan een liter latex bij bijv. praxis. Ga ten alle tijden voor de beste top kwaliteit latex, doch let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden en plafond mee gaat spuiten. Vraag daardoor altijd om informatie betreffende de kwaliteit van de latex.

Muren spuiten met latex

Late kan worden ingezet op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Uiteindelijk om het mooiste resultaat te bereiken moet je zorgen dat de wanden schoon, netjes en glad zijn. Goed stucwerk dus. Bij latex spuiten blijft er geen structuur achter, daarom krijg je een volkomen glad en vlak effect zonder onregelmatige strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, dan zal je de ondergrond door de latex verf heen zien. Wie de moeite neemt eerst even de wand van te voren glad te stucen zal dan ook een beter resultaat verkrijgen.

Meer informatie over latex spuiten prijs bij u in Krooswijk? Meer informatie over Krooswijk.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Verfspuiten zijn er in meerdere uitvoeringen zowel met als zonder lucht. Airless spuiten heeft het voordeel dat de latex verf veel verfijnder op de wand of plafond wordt gespoten. Met als resultaat dat de wanden veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit met compressor. Een latexverf spuit die op lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het resultaat is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan heel bewust met een hele kleine korrel.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het gladste eindresultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit dan latex rollen met een roller of schilderen van je plafond. Er is geheel geen onregelmatigheid meer te zien achteraf. En de kosten zijn ook een stuk minder, het is veel sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in elke kleur, voordeel is dat je onafhankelijk bent van een blik verf verf. Je kunt de kleur op maat laten maken, De enige afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een iets ander resultaat in de kleur kunt merken op wand of plafond.

Wilt u meer weten over de prijzen van latex spuiten plafond? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.