Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Kralingse Veer. Meer dan 25 jaar expertise!

Kralingse Veer Prijs Latex Spuiten

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over plafond latex spuiten in IJsselmonde, Krimpen aan den IJssel, Stormpolder, Bolnes, Capelle aan den IJssel, Rotterdam, Zwet, IJsseloord, Carnisse, Krimpen aan de Lek en bij u inKralingse Veer?

Kosten Latex Spuiten Kralingse Veer.

Is latexverf spuiten voordelig?

Degene die een prijs gaat aanvragen bij de diverse ondernemers zal tot de conclusie komen dat prijzen nogal kunnen verschillen, de ene ondernemer rekent 5 euro per m2 terwijl voor datzelfde oppervlak de andere ondernemer 11 euro per m2 rekent. Deze verschillen in prijzen lijken veel doch zijn volkomen gewoon. De verschillen zitten onder andere in de kwaliteit van de latex, een liter latex van de vakschilder is over het algemeen duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld praxis. Ga natuurlijk altijd voor de allerbeste top kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn naderhand. Vraag daardoor natuurlijk altijd om informatie betreffende de kwaliteit van de latex.

Wanden en muren spuiten met latex

Een groot voordeel van latex is dat het bij veel ondergronden goed is om op te spuiten. Behang, gipsplaten, steen, het is allemaal heel eenvoudig. Tenslotte om het beste effect te bereiken moet je zorgen dat de wanden schoon en glad zijn. Echt stucwerk dus. Wie voor latex spuiten kiest zal merken dat er geen structuur achter zal blijven, daardoor krijg je een volkomen glad en vlak effect zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet geheel vlak is, Als de ondergrond niet netjes en volledig egaal is ga je dat door de latex heen zien. Het is altijd goed te overwegen om allereerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed effect.

Meer informatie over latex spuiten of rollen bij u in Kralingse Veer? Meer informatie over Kralingse Veer.

Contact +31 10 310 5035

De beste verfspuiten

Verfspuiten bestaan in uitvoeringen met en zonder lucht. Airless spuiten heeft het pluspunt dat de latex veel fijner op de wand of plafond gespoten wordt. Dit zorgt voor een gladder resultaat. Een latex spuit die met lucht werkt kan ervoor zorgen dat er kleine korreltjes gaan voorkomen, het effect is dan dat er met een hele kleine korrel is gespoten. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, daarbij wordt bewust met een kleine korrel gespoten.

Om een plafond te spuiten wordt er gebruik gemaakt van een latexspuiter of een muurfverfspuiter. Om het beste resultaat te bereiken is het beste om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit dan als je gebruik maakt van een latex roller. Je zal beslist geen strepen of andere afwijkingen meer zien. Verder zorgt het voor een voordelige besparing in de kosten, een plafond spuiten gaat veel sneller dan handmatig rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in elke kleur, het voordeel is dat je niet vast zit aan kleuren die in een blik zitten. Laat gemakkelijk de kleur op maat aanmaken, wel is het zo dat er kleurafwijking kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Wilt u meer weten over de prijs van latex spuiten of rollen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.