Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Koedood. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Kosten in Koedood

Is latex spuiten voordelig? Wilt u meer weten over airless latex spuiten in Smitshoek, Middeldijk, Heinenoord, Goidschalxoord, Barendrecht, Reedijk, Rhoon, Blaaksedijk, Kuipersveer, Rhoonse Veer en bij u inKoedood?

Latex Spuiten Kosten Koedood. 25 jaar Ervaring

Voordelig latex verf spuiten. Wat kost het?

Degene die een offerte gaat vragen bij de verschillende ondernemers zal tot de conclusie komen dat de tarieven nogal verschillen, het ene bedrijf berekent per m2 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro vraagt voor dezelfde aantal m2. Deze verschillen in prijs lijken veel maar zijn alleszins gewoon. De verschillen zitten om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een praxis is nogal een verschil in prijs en kwaliteit. Ga ten alle tijden voor een goede kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden eenvoudig te onderhouden zijn naderhand. De vakschilder kan je meer info geven over de voordelen en prijzen van de diverse soorten latex.

Wanden spuiten met latex

Late kan ingezet worden op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Tenslotte om het allerbeste effect te krijgen moet je zorgen dat de wanden schoon en glad zijn. Echt stucwerk dus. Degene die met latex gaat spuiten zal merken dat er geen enkel structuur achterblijft, daarom krijg je een superglad en vlak resultaat zonder strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen gaan zien. Het is altijd goed te overwegen om allereerst je plafond of wand te voorzien van een dun stuclaagje voor een goed resultaat.

Meer informatie over latex spuiten plafond bij u in Koedood? Meer informatie over Koedood.

Contact +31 10 310 5035

Verschillende soorten spuiten, welke is het beste?

Verfspuiten zijn er in uitgebreide uitvoeringen met en zonder lucht. De airless spuit zorgt ervoor dat je de latex een stuk fijner op de wanden kunt spuiten. Met als resultaat dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit met compressor. Een latexverf spuit die met lucht werkt kan ervoor zorgen dat er kleine korreltjes gaan voorkomen, het is dan net of er gespoten is met een hele kleine korrel. Het eindresultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, hierbij wordt bewust met een hele kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latex verf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het beste en gladste resultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit dan wanneer je gebruik maakt van een latex roller. Er is geheel geen structuur meer te zien na het spuiten. Ook zorgt het voor een grote besparing in de kosten, het werkt een stuk sneller dan dat je met de hand gaat rollen. Ook kun je kiezen uit meerdere kleurencombinaties, voordeel is dat je niet vast zit aan kleurencombinaties die in een blik verf zitten. Gewoon de de kleur netjes op maat laten maken, De enige afwijkingen die er kunnen zijn is dat je een ander resultaat in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Wilt u meer te weten komen over de kosten van latex spuiten of rollen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.