Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Zwet. Meer dan 25 jaar expertise!

Latex Spuiten Of Rollen Zwet

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten met compressor in Zwaantje, Noldijk, Barendrecht, Wevershoek, Middeldijk, Heerjansdam, Rijsoord, Ridderkerk, Kleine-Lindt, Bolnes en bij u inZwet?

Plafond Latex Spuiten Zwet.

Goedkoop latex spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde prijs voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf. Dat deze verschillen in prijs normaal zijn leggen we hier uit. De verschillen zitten om mee te beginnen in de kwaliteit van de latex, of je nu een liter latex bij een schildersbedrijf koopt of bij een bouwmarkt is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Ga ten alle tijden voor een goede kwaliteit latex, en kijk natuurlijk ook of de wanden eenvoudig te onderhouden zijn na afloop. Vraag dan ook ten alle tijden om info betreffende de kwaliteit van de latex.

Wanden en plafond spuiten met latex verf

Een groot pluspunt van latex is dat het bij veel ondergronden perfect is om op te spuiten. Of het nou om behang gaat of gipsplaten of gibowanden. Tenslotte om het beste resultaat te bereiken moet je zorgen dat de wanden en plafond schoon, netjes en glad zijn. Goed stucwerk dus. Er blijft bij latex spuiten geen structuur achter, bijgevolg verkrijg je een volkomen glad en vlak effect zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, dan zie je de ondergrond door de latex heen. Wie de moeite neemt eerst even de wand van te voren glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter effect verkrijgen.

Meer informatie over latex spuiten prijs bij u in Zwet? Meer informatie over Zwet.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Verfspuiten bestaan uit uitvoeringen zowel met als zonder lucht. De airless spuit zorgt ervoor dat je de latex veel fijner op de wanden en plafond kunt spuiten. Met als effect dat de wanden veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit die op lucht werkt. Een latexverf spuit die op lucht werkt zorgt voor kleine korreltjes, het lijkt dan net of er is gespoten met een kleine korrel. Het eindresultaat kan er dan uitzien als spackspuiten, daarbij wordt bewust met een kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een speciale latexspuiter of muurverfspuiter. Om het beste en gladste resultaat te verkrijgen is het beste om latex muurverf toe te passen om te spuiten. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit Het grote verschil tussen spuitwerk op plafond of eenvoudig latex rollen is dat plafond spuiten vele malen strakker, mooier en egaler is dan rollen. Er is geheel geen structuur zichtbaar na het spuiten. Bovendien zorgt het voor een flinke kostenbesparing, een plafond spuiten gaat een stuk sneller dan handmatig rollen. Het spuiten van je plafond is mogelijk in elke kleur, het voordeel is dat je niet vast zit aan kleurencombinaties die in een blik verf zitten. Je kunt de kleur netjes op maat laten maken, wel is het zo dat er verschil in kleur kan zitten tussen het spuiten van wand en plafond.

Wilt u meer weten over de prijs van plafond latex spuiten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.