Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Willeskop. Meer dan 25 jaar expertise!

Kosten Latex Spuiten in Willeskop

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over airless latex spuiten in Snelrewaard, Lange Linschoten, Oudewater, Polsbroekerdam, Vliet, Tappersheul, Papekop, Diemerbroek, Rozendaal, Hoenkoop en bij u inWilleskop?

Latex Spuiten Plafond Willeskop. Ruim 25 jaar Ervaring

Voordelig latex spuiten. Wat kost het?

De gemiddelde prijs voor het spuiten van latex liggen ver uit elkaar, het ene bedrijf berekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro vraagt voor hetzelfde aantal vierkante meters. Deze verschillen in prijzen lijken vreemd maar zijn alleszins normaal. Het begint bij de latex. Er zit ten alle tijden een verschil in kwaliteit in, of je nu een liter latex bij de vakman koopt of bij een bouwmarkt is nogal een verschil in prijs en top kwaliteit. Ga ten alle tijden voor een goede kwaliteit latex, doch let er ook op dat het netjes schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Vraag daarom natuurlijk altijd om info betreffende de kwaliteit van de latex.

Handige tips over muren spuiten met latex

Late kan gebruikt worden op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het beste, en mooiste resultaat krijg je door te spuiten over glad stucwerk. Wie met latex gaat spuiten zal zien dat er geen onregelmatigheid achterblijft, daardoor verkrijg je een superglad en vlak effect zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de onderlaag niet helemaal vlak is, dan zal je de onderlaag door de latex verf heen zien. Wie besluit van tevoren even de muur glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter resultaat bereiken.

Meer informatie over kosten latex spuiten bij u in Willeskop? Meer informatie over Willeskop.

Contact +31 10 310 5035

De beste verfspuiten

Er bestaan meerdere soorten verfspuiten. Werkend op lucht en zonder lucht. Airless spuiten heeft het pluspunt dat de latex veel fijner op de wand of plafond wordt gespoten. Dit zorgt voor een gladder resultaat. Zodra je met een latexverf spuit op lucht werkt kan het voorkomen dat er kleine korreltjes gaan ontstaan, het is dan net of er gespoten is met een kleine korrel. Dit wordt tevens spackspuiten genoemd, men spuit dan heel bewust met een hele kleine korrel.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Met spuiten van latex muurverf krijg je het beste resultaat op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan latex rollen met een roller of gewoon schilderen van je plafond. Je zal beslist geen strepen of andere afwijkingen meer zien. Bovendien zorgt het voor een grote kostenbesparing, een plafond spuiten gaat veel sneller dan handmatig rollen. Ook heb je de keuze uit meerdere kleurencombinaties, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een gewone blik kunt kopen. Laat gewoon de kleur op maat maken, De enige verschillen die er kunnen zijn is dat je een iets ander resultaat in de kleur kunt gaan zien op wand of plafond.

Vraag eens een prijs voor voordelig latex spuiten.