Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Westeind. Meer dan 25 jaar expertise!

Airless Latex Spuiten in Westeind

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten of rollen in Papendrecht, Oosteind, Hendrik-Ido-Ambacht, Oud-Alblas, Matena, Kooiwijk, Kortland, Dordrecht, Alblasserdam, Baanhoek en bij u inWesteind?

Latex Spuiten Met Compressor Westeind.

Voordelig latex verf spuiten.

Degene die een vrijblijvende offerte gaat vragen bij de diverse ondernemers zal tot de conclusie komen dat de tarieven nogal kunnen verschillen, het ene bedrijf rekent per vierkante meter 5 euro terwijl het andere schildersbedrijf 10 of 12 euro berekent voor hetzelfde aantal m2. Dat deze prijsverschillen normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het begint bij de latex. Er zit ten alle tijden een kwaliteitsverschil in, een liter latex van de vakschilder is vaak een stuk duurder dan een liter latex bij bijvoorbeeld de gamma. Ga ten alle tijden voor een goede kwaliteit latex, en kijk ook of de wanden gemakkelijk te onderhouden zijn achteraf. Een schildersbedrijf kan je meer informatie geven over de kenmerken en kosten van de diverse soorten latex.

Wanden spuiten met latex

Late kan ingezet worden op heel veel ondergronden, stenen, gipsplaten of behang. Het beste, en mooiste resultaat verkrijg je door te spuiten over nieuw en glad stucwerk. Bij latex spuiten blijft er geen structuur achter, daarom krijg je een volkomen glad en vlak resultaat zonder strepen of aanzetten. Spuit je latex over een plafond of wand waarvan de onderlaag niet geheel vlak is, dan zie je de onderlaag door de latex heen. Wie besluit van tevoren de plafond of wand glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter resultaat bereiken.

Meer informatie over kosten latex spuiten bij u in Westeind? Meer informatie over Westeind.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Verfspuiten bestaan in uitvoeringen zowel met als zonder lucht. Airless spuiten heeft als pluspunt dat de latexverf veel verfijnder op de wand of plafond wordt gespoten. Met als effect dat de wanden veel gladder worden dan met een reguliere verfspuit met compressor. Wanneer je met een latexverf spuit op lucht werkt kan het gaan voorkomen dat er kleine korreltjes gaan ontstaan, het is dan net of er gespoten is met een hele kleine korrel. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, daarbij wordt heel bewust met een kleine korrel gespoten.

Een plafond spuiten met latexverf wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het beste en gladste effect op zowel wanden als plafonds. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker en egaler uit dan wanneer je gebruik maakt van een latex roller. Er is totaal geen onregelmatigheid meer zichtbaar achteraf. En de prijs is ook een stuk minder, het is een stuk sneller dan met de hand rollen. Het spuiten van je plafond is ook mogelijk in elke kleur, je hoeft geen rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt aanschaffen. Je kunt de kleur gemakkelijk op maat laten maken, De enige verschillen die er kunnen zijn is dat je een ander effect in de kleur kunt merken op wand of plafond.

Wilt u meer weten over de kosten van airless latex spuiten? Vraag dan een prijs aan.