Latex spuiten van wanden en plafonds zorgt ervoor dat je een glad eindresultaat hebt, geen aanzetten of strepen meer wat wel het geval is bij het rollen van je plafond of wand.

Het schildersvakbedrijf voor wanden en muren verven bij u in Waddinxveen. Meer dan 25 jaar expertise!

Kosten Latex Spuiten Waddinxveen

Voordelig latex spuiten? Wilt u meer weten over latex spuiten in Bloemendaal, Middelburg, Randenburg, Noordeinde, Boskoop, Reeuwijk-Dorp, De Roemer, Tempel, Oud-Reeuwijk, Gouda en bij u inWaddinxveen?

Goedkoop Latex Spuiten Waddinxveen. 25 jaar Ervaring

Voordelig latex verf spuiten.

De gemiddelde kosten voor het spuiten van latex liggen vaak ver uit elkaar, het ene schildersbedrijf. Dat deze prijsverschillen normaal zijn gaan we hier uitleggen. Het begint bij de latex. Er zit natuurlijk altijd een verschil in kwaliteit in, een liter latex van een schildersbedrijf is duurder dan een liter latex bij bijv. een bouwmarkt. Ga daardoor voor een betrouwbare kwaliteit latex, en let er ook op dat het goed schoon te houden is als je er wanden mee gaat spuiten. Een schildersbedrijf kan je meer informatie geven over de voordelen en kosten van de diverse soorten latex.

Wanden en muren spuiten met latexverf

Een groot pluspunt van latex is dat het voor de meeste ondergronden perfect is om op te kunnen spuiten. Of het nou om behang gaat of gipsplaten of gibowanden. Het beste, en mooiste effect krijg je door te spuiten over nieuw en glad stuc. Bij latex spuiten blijft er geen enkel structuur achter, bijgevolg verkrijg je een volkomen glad en vlak effect zonder lelijke strepen of aanzetten. Spuit je latex over een wand waarvan de ondergrond niet helemaal vlak is, Als de onderlaag niet netjes en helemaal gelijkmatig is ga je dat door de latex verf heen zien. Wie besluit van tevoren de wand glad te stucen zal dan natuurlijk ook een beter effect verkrijgen.

Meer informatie over plafond latex spuiten bij u in Waddinxveen? Meer informatie over Waddinxveen.

Contact +31 10 310 5035

De allerbeste verfspuiten

Verfspuiten zijn er in diverse uitvoeringen zowel met als zonder lucht. Airless spuiten heeft het pluspunt dat de latex verf veel fijner op de wand of plafond wordt gespoten. Met als effect dat de wanden en plafond veel gladder worden dan met een gewone verfspuit met compressor. Een latex spuit die met lucht werkt kan ervoor zorgen dat er kleine korreltjes gaan voorkomen, het effect is dan dat er met een kleine korrel is gespoten. Het resultaat ziet er dan uit als spackspuiten, men spuit dan bewust met een hele kleine korrel.

Een plafond spuiten met latex wordt uitgevoerd door een latexspuiter of muurverfspuiter. Met het spuiten van latex muurverf krijg je het beste eindresultaat op zowel wand en plafond. Spuitwerk op plafonds ziet er veel strakker, mooier en egaler uit dan als je een latex roller gebruikt. Er is geheel geen onregelmatigheid zichtbaar na het spuiten. En de prijs is ook een stuk minder, een plafond spuiten gaat een stuk sneller dan handmatig rollen. Natuurlijk ook heb je de keuze uit meerdere kleurencombinaties, je hoeft niet rekening te houden met de kleur die je in een blik kunt aanschaffen. Je kunt de kleur op maat laten maken, De kleine verschillen die er kunnen zijn is dat je een ander effect in de kleur kunt zien op wand of plafond.

Vraag een offerte voor latex spuiten met compressor.